İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

sanırım alıcam ya bende düşünüyordum teşekkürler değerli yorumların için

Brawlhalla tarzı oyunlarda deneyen var mı? Hatta direkt brawl için bi klavye arıyorum 3-4 tane büyük dev markalardan (kazıkçı) asus,steelseries vs model kullandım ve bana prof bi oyun deneyimi sağlayamadı tuşlara hızlı basmama rağmen yetişemiyorlar. Sizce bu klavye iş görür mü

çok anlamam şu an bende mchose jet75 var rgb led sorunu gibi sorun çıkardı. iade ettim. sizce mchose mix87 mi almalıyım yoksa beast r75 he pro mu almalıyım bu forumdan sonra fikrim iyice değişti.
kablosuz alacaksan zaten ya epomaker he75 yada beast r75 kalıyo bide darkmoush top75 he var o biraz pahalı bilmiyorum değer mi

kablosuz alacaksan zaten ya epomaker he75 yada beast r75 kalıyo bide darkmoush top75 he var o biraz pahalı bilmiyorum değer mi
kablosuz çok zorunlu değil hiç kablosuz kullanmadım. sizce mchose mix87 mi beast r75 mi birinde kalite var birinde yerli marka güvencesi

kablosuz çok zorunlu değil hiç kablosuz kullanmadım. sizce mchose mix87 mi beast r75 mi birinde kalite var birinde yerli marka güvencesi
valla mchose mix 87 de güzel klavye diye biliyorum, ama aynı fiyata kablosuz varken ben tercih etmezdim, senin için sorun değilse tercih edilebilir, kişiye kalmış bir tercih, birisi daha büyük birisi daha küçük, biri kablolu biri kablosuz,

• Beğen
Reaksiyonlar: JWWT
içinize sineni alın yoksa diğerinde içiniz kalır ya bence. bunlar biraz şans işi belki birini alsan keşke diğerini alsaydım diceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde r75 hakkında 2 merak ettiğim konu var zaten biri switchleri biride klavyenin katmanlarının malzeme kalitesi. alırsam bunlara bakarım memnun kalırsam devam:) @gunesss

Son düzenleme:
içinize sineni alın yoksa diğerinde içiniz kalır ya bence. bunlar biraz şans işi belki birini alsan keşke diğerini alsaydım diceksiniz.

benimde r75 hakkında 2 merak ettiğim konu var zaten biri switchleri biride klavyenin katmanlarının malzeme kalitesi. alırsam bunlara bakarım memnun kalırsam devam:) @gunesss
keşke sökebilecek el yeteneğim olsa da senin için ben yapsam...

izmirdeysen, klavyeni hiç etmem diyorsan getireyim paramparça et lavuğu

Son düzenleme:
:D görünen kısmı yani kenarları iskeleti falan kaliteli hissettiriyosa okey ya. switchleri içinde internette çok bilgi bulamadım ondan. jade pro switch alabilirim wasd tuşları için

izmirdeysen, klavyeni hiç etmem diyorsan getireyim paramparça et lavuğu
çok uzağız ya ben kocaelideyim :)

:D görünen kısmı yani kenarları iskeleti falan kaliteli hissettiriyosa okey ya. switchleri içinde internette çok bilgi bulamadım ondan. jade pro switch alabilirim wasd tuşları için

çok uzağız ya ben kocaelideyim :)
outemu switchleri ya, üzerinde yazıyor, hiç memnun kalmadığım bir kısmı olmadı valla ne yalan söyleyeyim çinko karbon kullanıcıyım

Geri