🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

grundig önermem hocam lg veya tcl alın grundig arkadaşım aldı 3 kez servise gönderdi beyaz ışık sorunu hala devam ediyor.

önerim bu konudaki

MiniLED yok bunda düz QNED, QNED Evo olsa iş değişirdi. Gerçi o zaman fiyat 65-70k olurdu.

Son düzenleme:
Dün nerfe yedek mermi aldım. 20 Kasım diyor teslime :D.
Robot supurgem 2 gündür kargoda ama hiç hareket yok. Galiba biraz yoğunlar.
Hocam daha kargolar gelecekte ,next kurulum için gelecekte vs , vs ilk incelemeyi görene kadar fiyat zamlanır mı ne diyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha kargolar gelecekte ,next kurulum için gelecekte vs , vs ilk incelemeyi görene kadar fiyat zamlanır mı ne diyorsunuz?
Bir de , ben de 7900xtx var, PC bağlayıp oyun oynarım arada diyorum, tek kişilik, oynatır mı sizce? Çok lag olur mu acaba , illa Game mod mu gerekiyor oynamak için?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de , ben de 7900xtx var, PC bağlayıp oyun oynarım arada diyorum, tek kişilik, oynatır mı sizce? Çok lag olur mu acaba , illa Game mod mu gerekiyor oynamak için?
Hb sepette bi indirim daha yapar daha da ucuzlar hocam. Geçen 500 lira kupon vardı:D.

Tvde 144 hz arama macerasının gereksiz olduğunu tvyi aldığınızda anlayacaksınız. 65 inç miniled yerine sırf 144 diye 55 inç qled tercih etmek biraz amatörlük. 4k da 144hz verecek ekran kartlı bilgisayar bağlayıp kullanacağınız bir senaryo yoksa, ne youtube ne netflix ne tv yayını nede ps5 ile 144 ü karşılamak imkansız. telefonda pcde bende 120 hz altı cihaz almıyorum ama tvde gerçekten gereksiz.

Arkadaşlar benim tv de dağıtıma çıktı da, 4k'da 60fps'i düzgün verecek kaliteli bir HDMI kablo öneriniz var mı? 8 metre veya daha uzun olmasi lazım, kasayı bağlayıp single player oyunlar oynayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri