Valla hocam hiç almadım. Kirik çıkarsa servis tutanak tutuyor ama 1 yıl sonra HB ne der bilemiyorum.hocam hb iadede sorun cıkarıyormu amozan bu konuda rahatta kırık gelmesi acısından burdan alırsam kurdrumam büyük ihtımalle kendım acarım çeyiz icin alıyorum seneye
la şu tv hiç birinize gelmedi mi daha![]()
Kanallar arası geçiş hızı iyi ama dediğim gibi Google TV kurmadım, kurmayacağım. Bu yüzden android tarafı nasıldır bilmiyorum.Hocam siyah ekranlarda ışık sızması veya sağ ve sol açıdan bakınca görüntüde bozulma var mı? Menüler arası geçiş hızı nedir?
Hocam oled demo videolarından açıp siyah ve renkli performansını görebileceğimiz fotoğraflar atabilir misin?
hocam panel tipini de atar mısı? tam net bilgi sahibi olalım
Hocam diğer Next tvlerinde kanal değiştirince ekranın yukarısında 6 saniye gözüken bir bar çıktığını söylemişler. Bunda da var mı?Kanallar arası geçiş hızı iyi ama dediğim gibi Google TV kurmadım, kurmayacağım. Bu yüzden android tarafı nasıldır bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu G11 modeli mi Parlaklık ve Renk nasıl?Kanallar arası geçiş hızı iyi ama dediğim gibi Google TV kurmadım, kurmayacağım. Bu yüzden android tarafı nasıldır bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Efsane duruyorda keşke garanti kartınada vadesiz 3 taksit verseydi... Akşam alicam muhtemelenkurulum için hemen geldiler gelen servisi yapan abi bile şaşırdı ilk defa miniled kurucam diye o da söyledi daha yeni çıktığını bir ışık hüzmesi falan yok parlaklık seviyesi gayet iyi kumandası normal işte standart kanal geçişlerinde denildiği gibi bir bilgi teletexti 3-4 sn üstte kalıyor ama benim dert ettiğim aman aman bir sorun değil. google tv ile çok kısa sürede kurduk. uygulama arayüzünde geçiş hızında bir sıkıntı görmedim iyi gibi...
alırsan şimdiden hayırlı olsun güzel duruyor gerçekten canlılık ve parlaklık olarakEfsane duruyorda keşke garanti kartınada vadesiz 3 taksit verseydi... Akşam alicam muhtemelen
Daha ayarları kurcalasak baya iyileşir. Parlaklık filan ayarlı değildir belki bakmak lazım.alırsan şimdiden hayırlı olsun güzel duruyor gerçekten canlılık ve parlaklık olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha unuttum ses kalitesi olarak yarım saate göre fena değil daha dolby atmosluk bir deneyimim olmadı haliyle![]()
kurulum için hemen geldiler gelen servisi yapan abi bile şaşırdı ilk defa miniled kurucam diye o da söyledi daha yeni çıktığını bir ışık hüzmesi falan yok parlaklık seviyesi gayet iyi kumandası normal işte standart kanal geçişlerinde denildiği gibi bir bilgi teletexti 3-4 sn üstte kalıyor ama benim dert ettiğim aman aman bir sorun değil. google tv ile çok kısa sürede kurduk. uygulama arayüzünde geçiş hızında bir sıkıntı görmedim iyi gibi...
kurulum için hemen geldiler gelen servisi yapan abi bile şaşırdı ilk defa miniled kurucam diye o da söyledi daha yeni çıktığını bir ışık hüzmesi falan yok parlaklık seviyesi gayet iyi kumandası normal işte standart kanal geçişlerinde denildiği gibi bir bilgi teletexti 3-4 sn üstte kalıyor ama benim dert ettiğim aman aman bir sorun değil. google tv ile çok kısa sürede kurduk. uygulama arayüzünde geçiş hızında bir sıkıntı görmedim iyi gibi...
Şu videoyu izleyip yorumlarsanız çok iyi olur.Videoları çekeceğim fakat bir şey anlaşılacağını sanmıyorum. Youtube'dan istediğiniz videoları yollarsanız açayım.