Sizce Direksiyon olarak ne almalıyım?

Reaksiyon skoru
29
Şimdi küçük yaşlardan beri herkesin çevremde en çok sahip olmak istediği iyi dediği Logitech G29 var aklımda fakat üzerinden baya zaman geçtiği için belki daha iyi daha yeni şeyler çıkmıştır diye düşünüyorum. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Pedal seti + Vites + Direksiyon kombosu yapmak istiyorum. Sağolun

PXN V10 Pro. Hiç G29 gibi dişli sistemlere bulaşmayın hevesiniz kursağınızda kalır.
Benim önerimle bir çok arkadaş PXN V10 Pro aldı ve gayet memnun kullanıyorlar ama bir sıkıntı var stokları bitirmişler :D
Aşağıdaki ilanda garantili olarak satan bir konsol dükkanı var. İlandaki numaradan bir sorun ellerinde var mı hala belki pazarlık da yaparsınız.
Vites sonradan da alınır onu merak etmeyin. Spardox BG-1 ya da Simtur vites alabilirsiniz.

PXN V10 Pro. Hiç G29 gibi dişli sistemlere bulaşmayın hevesiniz kursağınızda kalır.
Benim önerimle bir çok arkadaş PXN V10 Pro aldı ve gayet memnun kullanıyorlar ama bir sıkıntı var stokları bitirmişler :D
Aşağıdaki ilanda garantili olarak satan bir konsol dükkanı var. İlandaki numaradan bir sorun ellerinde var mı hala belki pazarlık da yaparsınız.
Vites sonradan da alınır onu merak etmeyin. Spardox BG-1 ya da Simtur vites alabilirsiniz.

Hocam sıfır alsak daha iyi olmaz mı? İkinci elde iki korkum var birisi dolandırılmak ikincisi kötü mal gelmesi. İadesi ayrı dert olur zaten 2. elin.

Hocam sıfır garantili attığım ilan baktınız mı?
Baktım fakat sahibinden sitesine hiç bir zaman güvenmem yani sıfır deseler bile belki değildir olabilir, iade etmek istesen bin bir türlü sıkıntı. Amazondan sipariş geçmeyi düşünüyordum.

Baktım fakat sahibinden sitesine hiç bir zaman güvenmem yani sıfır deseler bile belki değildir olabilir, iade etmek istesen bin bir türlü sıkıntı. Amazondan sipariş geçmeyi düşünüyordum.
Hangi amazondan? :D PXN V10 Pro'yu yalnızca Euas firması getirdi ve Trendyol ile HB'de satıştaydı ama stoklar tükendi. Attığım ilandaki firma da EUAS'dan almış Üsküdar'da konsol dükkanı olan bir firma. 2. El değildir yani İstanbuldaysanız gibi bakın.

Geri