❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Bu ilginçmiş ssd katagorisinde bende 2 üründe çalışmadı 2 üründe gülümseten kasımda değildi, başka ssd 'de gülümseten kasımda çalıştı. Enterasan sistem.
Hocam Samsung 990 normalde yoktu. Aldım ben

15 saniye falan sürdü. Kupon paylaşılmaması, yaşanan karmaşa tam bir rezillik. Milyar dolarlık şirkete yakışmıyor.
Tam olarak kafamdaki yorum bu. Haberlerde çıkıyor ya hani bi mağaza aşırı indirim yapıyor da kepenkleri açar açmaz insanlar akın ediyor. Koskoca amazon şuan gözümde bu benim.

Amazon satıcısı olması gerektiği tartışmasız gerçek. Bazı arkadaşlar sadece "Gülümseten Kasım" kampanyasında olan ürünler için geçerli dedi. Bunu kesin bilen biri varsa bizi bilgilendierbilir mi?
Amazon müşteri hizmetlerine konuyu bizzat sordum sadece gülümseten kasım etiketli ürünlerde mi geçerli yoksa bütün amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerli mi diye. Bana dedi "size attığım linkteki ürünler geçerlidir". Attığı linkte ana sayfada çıkan gülümseten kasım indirimi sayfası.

3500 e geldi.
Ama Enis hocanın indirimli aldığı ürüne bakarsak onda da "gülümseten kasım" etiketi yok , bence amazon da kendisi tam olarak ne yaptığını bilmiyor.

Amazon müşteri hizmetlerine konuyu bizzat sordum sadece gülümseten kasım etiketli ürünlerde mi geçerli yoksa bütün amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerli mi diye. Bana dedi "size attığım linkteki ürünler geçerlidir". Attığı linkte ana sayfada çıkan gülümseten kasım indirimi sayfası.

Ama Enis hocanın indirimli aldığı ürüne bakarsak onda da "gülümseten kasım" etiketi yok , bence amazon da kendisi tam olarak ne yaptığını bilmiyor.
benim aldığım üründe de yoktu.

Ekler

• aaaaa.webp
    aaaaa.webp
    87.3 KB · Hit: 151
Bu sayfayı kod bittikten 1 saat sonra eklediler normalde 11.11 yazan yere tıklayınca kasım indirimi sayfasına yönlendiriyordu kodu da instagramda paylaşmışlar sonrakini de tiktokta paylaşsınlar takipçi kasarlar. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ekler

• aaaaa.webp
    aaaaa.webp
    266.4 KB · Hit: 175
Sabah kuponu kullananlar akşam da kullanabilecek mi ve kupon kodu aynı mı kalacak?

AMAZON yine yapmış yapacağını dualsense aldım indirim oldu 3500 e geldi sonra baktım ki heryerde 3500 asubjhgfıknag iptal ettim
Hocam amazondaki dualsense bilkom garantili. Ben Trendyoldan normal aldım 1500e falan geldi bi ara. Ama orijinal gibi de olsa hissiyat olarak niyeyse kutudan çıkan gibi değil. Sonra bilkom garantili aldım o daha iyiydi mesela.

Geri