❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Gerçekten çok güzel hocam bu fiyata bize gelen teknik servis te ilk defa kurmuş cihazı ne kadar aldınız dedi 27 bin diyince şok oldu gerçekten bedava almışsınız dedi bencede öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. Soru için bugün eski televiyondaki askı aparatı söktü yeni televizyona taktı kurduk astık ücret almada giderken normalde alıyoruz ama bu seferlik almıcam dedi yani birazcıkta şans işi
Hocam aparatla kullanıyorsanız birçok kişiyi aydınlatabilirsiniz şuan 😃 zırıltı sesi geliyormu basslı müziklerde veya netflixde.

https://streamable.com/ri40sw

Askı aparatı ile ilgili videoyu yüklemeye çalıştım. umarım bu zırıltı sesi aparattan dolayıdır diye düşünüyorum servisle görüştüm farklı bir aparat deneyeceğiz sorunun çözüleceğini söyledi bakalım.ASKI APARATIYLA KULLANMAYI DÜŞÜNENLER İZLESİN MUTLAKA
Şu linkteki durumu yaşamıyorsanız sizin aparattan alıp takalım bizde

hangi hoparlörü kullanıyor bunlar herkes ses şiddeti çok %30 üstü gereksiz diyor

Hayır hocam herhangi bir zırıltı sesi yok ben ahşap unitede kullanıyorum bununda etkisi olabilir bide gerçekten çok sesi çıkıyor 35 üstüne geçemiyorum 😃
Duvarda mı asılı tv ünitesinin üzerinde kendi ayakları üzerinde mi duruyor hocam anlayamadım kusura bakmayın

image.webp

Şöyle hocam bizim komple ünite ahşaptan

Selam hocamlar, az önce kargosu ulaştı ancak taşıma şeridi nedeniyle görseldeki gibi bir deformasyon oluşmuş. Zaten kargoyu yetkili servis açacağı için direkt üründe sorun olduğundan emin olmadan değişim talebi oluşturmak istemedim, olası bir sıkıntıda yarın gelen teknik servisten arkadaş ile bakarız diye düşündüm. Siz ne diyorsunuz?
görsel_2025-11-12_190411733.webp

Selam hocamlar, az önce kargosu ulaştı ancak taşıma şeridi nedeniyle görseldeki gibi bir deformasyon oluşmuş. Zaten kargoyu yetkili servis açacağı için direkt üründe sorun olduğundan emin olmadan değişim talebi oluşturmak istemedim, olası bir sıkıntıda yarın gelen teknik servisten arkadaş ile bakarız diye düşündüm. Siz ne diyorsunuz? Alıntıyı görüntüle
Aynı şekilde teslim aldım herhangi bir sıkıntı olmadı taşıma esnasında o şeritlerden tutuldugu icin kutu yırtılıyor ama altında köpük var ztn sıkıntı olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,830
Üyeler
184,844
Son üye
Ahmetr1y
Geri