Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

yani iki oyunu da alsam tek oynayacağım arkadaşım yok pek benle oynayacak normalde warzone bağımlısıydım ama oyun çok bozdu yeni fps türü istiyordum arc riders da görünce çok hoşuma gitti ama bilemedim
Tek oynayacaksan BF6 al direkt her türlü daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps her türlüsünü severim ya ama bf6 için 12 dolar daha biriktirmem gerekecek arc riders direk alabilicem bilmiyorum bf6 battle royale oynasam arc riders mı alsam
battle royal modu ile paralı modlar arasında çok fark var mesela ben battle royaleden nefret ederim pubg gibi ama normal savaşları conqueror gibi modları çok daha farklı çok daha güzel.

Steamde 50 dolarım var şuanda arc riders ile bf6 arasında kaldım

bf6 bir süre sonra sıkar mı oyunun durumu nasıl şuanda parasını hakediyor mu

Arc riders zaten çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama tek başıma oynayabilir miyim zevk verir mi ?
Bf6 çıkışından sonra sıçmaya başladı. Son gelen map bok gibi
Bir sürü bug var
Ay sonunda herhalde ücretsiz deneme olacakmış dene öyle al

Tek oynayacaksan BF6 al direkt her türlü daha iyi olur

battle royal modu ile paralı modlar arasında çok fark var mesela ben battle royaleden nefret ederim pubg gibi ama normal savaşları conqueror gibi modları çok daha farklı çok daha güzel.
Arc riders tek oynanmaz mı belki arkadaş bulup oynarım ya

Bf6 çıkışından sonra sıçmaya başladı. Son gelen map bok gibi
Bir sürü bug var
Ay sonunda herhalde ücretsiz deneme olacakmış dene öyle al
Bilemiyorum ki hocam baya kararsız kaldım ya arc riders becerebilir miyim onu da bilmiyorum oyun biraz zor gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arc riders tek oynanmaz mı belki arkadaş bulup oynarım ya

Bilemiyorum ki hocam baya kararsız kaldım ya arc riders becerebilir miyim onu da bilmiyorum oyun biraz zor gibi
Modern savaş istiyorsan bf6 tek seçenek şu anda. Eski bfler cidden eski ve oyuncusu çok az, 2042 zaten oynanmaz, cod zaten mobil oyun gibi oldu. Bunlar arasında bf6 çok iyi. Dice'ın saçma kararları bozuyor biraz ama oynarken zevk alırsın.

Modern savaş istiyorsan bf6 tek seçenek şu anda. Eski bfler cidden eski ve oyuncusu çok az, 2042 zaten oynanmaz, cod zaten mobil oyun gibi oldu. Bunlar arasında bf6 çok iyi. Dice'ın saçma kararları bozuyor biraz ama oynarken zevk alırsın.
Evet peki arc riders alırsam becerebilir miyim tek başıma loot ve gelişme çok zor mu

• Beğen
Steamde 50 dolarım var şuanda arc riders ile bf6 arasında kaldım

bf6 bir süre sonra sıkar mı oyunun durumu nasıl şuanda parasını hakediyor mu

Arc riders zaten çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama tek başıma oynayabilir miyim zevk verir mi ?
Her ikisini de almış biri olarak şöyle.
Eğer gerilim+agalarla oyun arıyorsan arc raiders.
Ama kahvemi alırım yana video açarım ve tekim diyorsan bf6.

• Beğen
Evet peki arc riders alırsam becerebilir miyim tek başıma loot ve gelişme çok zor mu
Onu izlemedim hiç bilmiyorum.

Yanda video izlersen maç sonu stat:
7/23/9

Galiba bf6 alacağım gibi ya çünkü oynayacak arkadaşım yok tek oynarım hep biraz daha düşüneyim en iyisi

• Beğen
Onu izlemedim hiç bilmiyorum.

Yanda video izlersen maç sonu stat:
7/23/9

Sıkıntı yokk.

1763546067256.webp

Galiba bf6 alacağım gibi ya çünkü oynayacak arkadaşım yok tek oynarım hep biraz daha düşüneyim en iyisi
Mirliva diye yayıncı var 10 yıldır falan bf oynuyor. Dün mesela onun partisine joinledim adamla 1,5 saat bf attım. Ki 2 hafta önce de girmiştim yine yayında oynuyordu. Daha fazla da girebilirim ama şu sıralar gta 5 sardım. İllaki birileriyle oynuyon.

yani iki oyunu da alsam tek oynayacağım arkadaşım yok pek benle oynayacak normalde warzone bağımlısıydım ama oyun çok bozdu yeni fps türü istiyordum arc riders da görünce çok hoşuma gitti ama bilemedim
arc raiders dediğiğiniz oyun bir extraction shooter yani tarkov gibi adam vurayım loot yapayım kaçayım mantığında BF6 ise hem battle royale hem first person shooter tür bazından da alakaları yok yani. arkadaşınız varsa arc raiders gayet zevkli ama arkadaşınız yoksa sıkılabilirsiniz zira bu tarz oyunlarda takımlı oynayanlar avantajlı olur (misal ben arena breakout oynuyorum arkadaşımla 2 kişiyiz biz karşıya 4 kişi gelince ister istemez avantajlı oluyorlar) iki oyunda kendi alanında başarılı ama sizin için geçerli olan soru şu adam vurup lootla kaçayım mı yoksa gerçekçi bir savaş deneyimi mi yaşayayım? bu soruya cevap verirseniz oyunu da seçmiş olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,779
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri