❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Sanırım bu ses sorun olan televizyonlarda kullanıcı şikayetçi olmazsa uğraşmıyorlar. Bu sebeple test etmek çok önemli. Fakat hakkını vermek lazım ürünün arkasında da duruyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

next wp destek

video hariç her şeyi attım sabah benden video istemişler o yüzden galiba
Muhtemelen öyledir hocam.

Son düzenleme:
Sanırım bu ses sorun olan televizyonlarda kullanıcı şikayetçi olmazsa uğraşmıyorlar. Bu sebeple test etmek çok önemli.

Muhtemelen öyledir hocam.
Bu ses problemi nasıl bir problem videosu falan var mı sanırım ben de de var. Bir moda aldığın zaman kasa titreşim yapıyor gibi

Bu ses problemi nasıl bir problem videosu falan var mı sanırım ben de de var. Bir moda aldığın zaman kasa titreşim yapıyor gibi
Evet tam olarak -dolby audio işleme- bende bunu açınca fark ettim. Önceki sayfalarda video olacaktı sanki.

Bass jelatinlerini çıkartın
duvara asmadan önce o jelatini çıkarmayı ben de unutmuşum şimdi siz diyince aklıma geldi :D

Sanırım bu ses sorun olan televizyonlarda kullanıcı şikayetçi olmazsa uğraşmıyorlar. Bu sebeple test etmek çok önemli.
hocam yüzlerce sorunlu ürün vardır şahsen ben bu forumda olmasaydım televizyonu o şekilde kullanırdım çok zor fark ettim çünkü kusur aradım resmen

Son düzenleme:
Ürün Seri no bilgisini Next destek hattına Mesai saatleri içinde WhatsApp Destek : ‪‪‪+90 505 185 0942‬‬‬ yazın sorun olup olmadığını anında öğrenebilirsiniz.

arkadaşlar ses sorununu test etmek için herhangi bir video vs açmanıza gerek yok. hoparlörün yan kısımlarına elinizle hafif vurun kabinden ses geliyor zaten. boşluk var tvyle kabin arasında muhtemelen sünger gibi bi malzeme sıkıştırılınca sorun gider. arıza kaydı oluştırdum ben.

TV geldi kuruldu sadece 500 TL duvara montaj aparat parası verdim. Helali hoş olsun TV bomba gibi.
Aparat nasıl Hocam sağlam mı?

Bende hb bu sabah stok yakalayıp sipariş verdim bakalım 25 teslim yazıyor.. Sırf bu konu için foruma üye oldum..

Hocam videoyu ben attım ama benim servis kaydını açmadılar daha :) kimle iletişime geçtiniz? ben +90 505 185 09 42 ve [email protected] ye yazdım

Hocam size özelden atmıştım videoyu o tarz bir şey olması lazım. 50 Hz test videosunu başka bir hoparlörden dinleyin telefondan vs. tvdeki biraz boğuk basslı çıkmalı sadece titreşim olmamalı
Ya sanki var sanki yok gibi snsjsjsks.
Ses kaydı aldım da foto yuklendigi gibi yujleyip alabileceğim yer var mı.
MP3 kayıt aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,378
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri