❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bölgeye göre değişiyor ben sabah 8 de sipariş verdiğim ürün akşam 7 de teslim aldım firma Kolaygelsin kargo, ürünün boyutuna çıkış yaptığı deposuna oturduğunuz bölgeye göre değişiyor bunlar, trendyoldan aldığım kargoda 4 günde geldi mesela

Başkan nasıl bir sıkıntı ben anlamadım açıkçası video falan demişler onu da görmedim bulamadım.

Sesi sonuna kadar açtım bir şey yok akşam ayarların yapıp netflix falan filan basıcam işte.
Basslarda titreşim zırıltı sesi oluyo eğer duymadıysan sorun yoktur hocam. Dün kuruldu arkadaşınki gittim baktım onda da yoktu problem

Benim siparişte beş gündür bilgi girişi yoktu.
Müşteri temsilcisini aradım. Acil olarak düzenledi. Kargo bilgisi girilecek dedi. Tamam dedim. İnşallah sıkıntı çıkmaz dedi. Bekliyorum teslim tarihini.

14.11.2025 tarihinde bende Amazon üzerinden sipariş verdim,ekstra 1 taksit imkanı olduğu için. Keşke Hepsiburada üzerinden verseydim,bugün teslim edilecek gözüküyordu fakat Kolay Gelsin kargo firması ürün hasarlandı diyerek direkt iadeye düşürdü. Amazon tekrar sipariş vermeniz gerekiyor diyor, aradaki fiyat farkını ödeyeceklermiş.Bir 6 gün daha beklemek zorunda kalacağım kısacası.
Muhtemelen kargoda hasar gördü.
Dün gelen servis senden bir önceki kurulumda yine TV kırık çıktı dedi.
Çok oluyormuş galiba.

Çok oluyormuş galiba.
Bana da gelen TV'ci arkadaşlar dedi ki bugün gittik 1 tanesi kırıktı. İnşallah seninki kırık değildir abi diye.
Dedim ağzından YEL alsın. açtık kurduk çok şükür bir şey çıkmadı.

Hocam %30 ve üstü seste dolby ya da surround açıp tvye yaklaşın bu videoda ses gelmiyorsa yoktur.

Arkadaşlar ben 2 gündür kullanıyorum televizyonu cızırtı yok sanıyordum. Bass'ı kendim arttırıp subwoofer'ı denedim sıkıntı yoktu. Daha sonra bu arkadaşın mesajını görerek atmos'u falan açıp bu videoda denedim hakikaten sorun bende de varmış. Hemen servise video attım, seri no istediler daha sonrada servis kaydı açtılar. Demem o ki sizde bu şekilde deneyin, özellikle benim gibi ilk alanlardansanız, benim sipariş tarihi 11 Kasım. Bu arada seri numarayı alma sebepleri fabrikadan parçasız çıkmış mı diye kontrol etmek mi bu konuda bilgisi olan var mı? Whatsapp' tan sordum geçiştirdiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok oluyormuş galiba.
Kolay gelsin sıkıntılı gerçekten benim televizyonda kutuda delik vardı. Servisle açarken konuştuk küçücük bir hasar bile kırabiliyormuş tv'yi çok karşılaşmış.

Arkadaşlar ben 2 gündür kullanıyorum televizyonu cızırtı yok sanıyordum. Bass'ı kendim arttırıp subwoofer'ı denedim sıkıntı yoktu. Daha sonra bu arkadaşın mesajını görerek atmos'u falan açıp bu videoda denedim hakikaten sorun bende de varmış. Hemen servise video attım, seri no istediler daha sonrada servis kaydı açtılar. Demem o ki sizde bu şekilde deneyin, özellikle benim gibi ilk alanlardansanız, benim sipariş tarihi 11 Kasım. Bu arada seri numarayı alma sebepleri fabrikadan parçasız çıkmış mı diye kontrol etmek mi bu konuda bilgisi olan var mı? Whatsapp' tan sordum geçiştirdiler.

Kolay gelsin sıkıntılı gerçekten benim televizyonda kutuda delik vardı. Servisle açarken konuştuk küçücük bir hasar bile kırabiliyormuş tv'yi çok karşılaşmış.
Hocam bende de açtım ama tam nasıl bir ses geliyor.
Bendeki sanki frekansın sesi gibi.

Hocam videoyu ben attım ama benim servis kaydını açmadılar daha :) kimle iletişime geçtiniz? ben +90 505 185 09 42 ve [email protected] ye yazdım

Hocam size özelden atmıştım videoyu o tarz bir şey olması lazım. 50 Hz test videosunu başka bir hoparlörden dinleyin telefondan vs. tvdeki biraz boğuk basslı çıkmalı sadece titreşim olmamalı

Hocam bildiğiniz rahatsız edici bir cızırtı, eğer varsa fark etmeme ihtimaliniz yok. Hatta ben televizyonun arkasına elimi sokup panelin üstüne elimi koyunca cızırtı azalıyor ona göre kafanızda canlansın. Yani sıkıntı plastik panelin titreşimi.

Hocam videoyu ben attım ama benim servis kaydını açmadılar daha :) kimle iletişime geçtiniz? ben +90 505 185 09 42 ve [email protected] ye yazdım

Hocam size özelden atmıştım videoyu o tarz bir şey olması lazım. 50 Hz test videosunu başka bir hoparlörden dinleyin telefondan vs. tvdeki biraz boğuk basslı çıkmalı sadece titreşim olmamalı
Hocam direk +90 505 185 09 42 numarasına videoyu attım böyle böyle dedim. Yetkili birimden dönüş bekleniyor dedi. On dakika sonra mesaj geldi servis kaydı için.

Geri