❌İndirim Bitti! Klavye ,Telefon ,Kamera Temizleme Kiti 20 in 1 107 Tl Sheinden ( Yeni hesap gerekir )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,107
Ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e postayı doğrulayıp ve tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir. Türkiye de en ucuz 215 tl civarı gördüm. Ürünü bende yeni satın aldım. Muhtemelen Türkiye de satılanlarla aynı kalitededir. 10 u bir arada seti alırsanız ona 30 TL'ye geliyor . İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz .

Son düzenleme:
1763773862811.webp
20 in 1 gözükmüyor hocam

Çektim bi tane 20 lik kit dandik bişi değildir umarım

Açılmıyor sanırım bitmiş
8'i 1 Arada/10'u 1 Arada/11'i 1 Arada/20'si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar, Telefon Ekranı Temizleme Kiti, Fırça Klavye Temizleme Seti, Elektronik Cihaz Temizleme Araçları, Pro ile Uyumlu 3'ü 1 Arada Temizleme Kalemi, Kulaklık, Klavye, Dizüstü Bilgisayar, Telefon ve Bilgisayar Monitörü İçin Çok İşlevli Temizleme Kiti
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
http://api-shein.shein.com/h5/share...eg_8_1&localcountry=TR&url_from=GM75861765604
Bu linkten dener misiniz hocam ? Stok var ürünün hala .

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e postayı doğrulayıp ve tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir. Türkiye de en ucuz 215 tl civarı gördüm. Ürünü bende yeni satın aldım. Muhtemelen Türkiye de satılanlarla aynı kalitededir. 10 u bir arada seti alırsanız ona 30 TL'ye geliyor . İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz .
şimdi hocam türkiye için engel gelmiş vay anasını

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,175
Üyeler
197,146
Son üye
Bimurhan