IPHONE 17 VS SAMSUNG S25 ULTRA

KağanÇ

80+
Reaksiyon skoru
1
İki telefonda aynı fiyat bandında. Şuan güncel olarak s23 kullanıyorum. Telefonda pek oyun oynayan birisi değilim gündelik kullanım insaniyım diyebilirim.kamerası da güzel olsun isterim.78 bin tl gibi bi para verdikten sonra min 5 sene telefonu kullanmak istiyorum. Daha önce hiç ios kullanmadım ama bir ufak merak etmiyorda değilim. İkı telefon arasında kaldım karar veremiyorum. Sizlerinde fikirlerini almak isterim.

İki telefonda aynı fiyat bandında. Şuan güncel olarak s23 kullanıyorum. Telefonda pek oyun oynayan birisi değilim gündelik kullanım insaniyım diyebilirim.kamerası da güzel olsun isterim.78 bin tl gibi bi para verdikten sonra min 5 sene telefonu kullanmak istiyorum. Daha önce hiç ios kullanmadım ama bir ufak merak etmiyorda değilim. İkı telefon arasında kaldım karar veremiyorum. Sizlerinde fikirlerini almak isterim.
s26 ultra al çıkınca @Gene Takovic isimli şahısı dinleme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldıktan sonra tüm ayarlarında yardım ederim ben de s23ten s26 ultraya geçeceğim

one ui 8.5 belki görmüştürsün istersen iosu deneyimlersin samsungta zaten hepsini denersin animasyonlarını

Ne yazıkkı şubata kadar pek bekleme fırsatım yok s23 ü babama vermek durumundayım kendi telefonu pert oldu. Bu hafta alacağım telefonu. Ama tavsiyen için teşekkür ederim duruma göre ileri zamanda s26 ultranın fiyatına bağlı bi değişim düşünebilirim.

s25 ultra kullanıyorum iphone da kullandım kalite istiyorsan s25 ultra kesinlikle beklersen 26 ultra ama 2 ay sonra bilgin olsun

Ne yazıkkı şubata kadar pek bekleme fırsatım yok s23 ü babama vermek durumundayım kendi telefonu pert oldu. Bu hafta alacağım telefonu. Ama tavsiyen için teşekkür ederim duruma göre ileri zamanda s26 ultranın fiyatına bağlı bi değişim düşünebilirim.
s25 ultra alırsan s26 ultra alma ihtiyacın olmaz malesef ama arada güzel özellik farkları vardı

idarelik ucuz bir şey alıp onu satıp s26 ultra da alabilirsin

s25 ultra alırsan s26 ultra alma ihtiyacın olmaz malesef ama arada güzel özellik farkları vardı

idarelik ucuz bir şey alıp onu satıp s26 ultra da alabilirsin
s24 ultradan 25 e fark azdı şuan daha fazla ama yine öyle aman aman fark olmayacak ha işlemcisi çok daha güçlü ama kimse o kadarını farketmez yani s26 ultra bence 85 den aşağıda olmaz 256 gb ytı ona göre seçmek lazım

m14 10 bit panel kullanacak daha verimli daha parlak ve açılık kapatılabilir hayalet ekran(flex magic pixel)
8 gen 5 işlemci (a19 prodan daha iyi) 8 elite a19 pronun hemen altında kalıyor
şarj farkı var biri 45w biri 60w bence aman aman gerekli değil
video için apv tarzı bir şey gelecekti işine yarayabilir iphoneda vardı
beni beklemeye iten ilk 2si

s24 ultradan 25 e fark azdı şuan daha fazla ama yine öyle aman aman fark olmayacak ha işlemcisi çok daha güçlü ama kimse o kadarını farketmez yani s26 ultra bence 85 den aşağıda olmaz 256 gb ytı ona göre seçmek lazım
doğru üstüne para koymak gerekir biraz daha ama 17 pro rakibi bir telefon

büyük ekran istiyorsn s25u
ortalama bi ekran boyutu istiyorsan 17.

Arayüz konusunda kripto cüzdan v.s kullanıyorsan IOS, uzun yıllarca stabil telefon kullanmak istiyorsan iphone.
1-2 yıl sonra satacaksan iphone.
Kamera konusunda pek farkları yok, zoom konusunda s25u daha iyi. Video çekiminde iphone.

büyük ekran istiyorsn s25u
ortalama bi ekran boyutu istiyorsan 17.

Arayüz konusunda kripto cüzdan v.s kullanıyorsan IOS, uzun yıllarca stabil telefon kullanmak istiyorsan iphone.
1-2 yıl sonra satacaksan iphone.
Kamera konusunda pek farkları yok, zoom konusunda s25u daha iyi. Video çekiminde iphone.
uzun yıllar stabillikte eşitler artık

s23ten biliyorsundur

m14 10 bit panel kullanacak daha verimli daha parlak ve açılık kapatılabilir hayalet ekran(flex magic pixel)
8 gen 5 işlemci (a19 prodan daha iyi) 8 elite a19 pronun hemen altında kalıyor
şarj farkı var biri 45w biri 60w bence aman aman gerekli değil
video için apv tarzı bir şey gelecekti işine yarayabilir iphoneda vardı
beni beklemeye iten ilk 2si
2.yi kullanmıyacaksın çünkü 120hz ekran tüm oyunlar 120 destekliyor daha üstü yok diye biliyorum oyun dışında yapamayacağı şey yok gen4 ün ha ekran konusu evet çok daha iyi olucak ama bana göre aciliyet ve bütçe artmıyorsa s25 ultra alınır dediğim gibi çok önemli özellik olarakz ekran sadece

2.yi kullanmıyacaksın çünkü 120hz ekran tüm oyunlar 120 destekliyor daha üstü yok diye biliyorum oyun dışında yapamayacağı şey yok gen4 ün ha ekran konusu evet çok daha iyi olucak ama bana göre aciliyet ve bütçe artmıyorsa s25 ultra alınır dediğim gibi çok önemli özellik olarakz ekran sadece
ben kullanacağım neden kullanmayayım

dimensity 9400+ anca tatmin ediyor beni tablette

ben kullanacağım neden kullanmayayım

dimensity 9400+ anca tatmin ediyor beni tablette
tamam dostum kesinlikle gen 4 ün yapamayacağı şeyleri yapıyorsun yetmiyor sana anlıyorum

samsungun eksisi hala 3 d yüz algılaması yok ve biraz yavaş kalibre oluyor batarya ama onun dışında asla sorun yaşamayacağın telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,189
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri