❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Konudada alanlar heyecandan yardımcı olmayı unutmuş 😆 bir kaç örnek görsek 🤣
Hocam siz önceki sayfalara bakmaya üşeniyorsunuz ama insanların üşenmeden sizi de zahmete sokmadan sürekli video ses atmasını istiyosunuz sanırım. Önceki sayfalarda bu sese dair en az 6-7 örnek vardır sadece ben 2-3 defa paylaştım

Ürünü almadığım için evet bakmadım haklsın :D
Ee ürünü aldıktan sonra merak edin o zaman ve bi zahmet önceki sayfalara da göz atın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok çoğu kişide var.
Hocam yarın eve geçince bu sizin paylaştığınız seste sorunun giderilmiş halini deneyip vaktim olursa paylaşacağım en azından servis sürecinden sonra problemin ortadan kalkıp kalkmadığına dair fikri olur herkesin.

Ee ürünü aldıktan sonra merak edin o zaman ve bi zahmet önceki sayfalara da göz atın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yarın eve geçince bu sizin paylaştığınız seste sorunun giderilmiş halini deneyip vaktim olursa paylaşacağım en azından servis sürecinden sonra problemin ortadan kalkıp kalkmadığına dair fikri olur herkesin.
kızma dostum ya .D seviliyorsun

Süreç nasıl işledi kısaca yazarsanız sevinirim....
Hesabım - Bize Ulaşın - Başka bir konuda yardım - Diğer - Bize Ulaşın -Sohbete Başla - Buradan yapay zeka sohbetini geçmek için resmini bıraktığım simgeye tıkla - ardından müşteri temsilcisi ile sohbete başlayıp değişim istediğini söyle, sana yardımcı olacaktır.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-25 093526.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-25 093526.webp
    37.7 KB · Hit: 44
Hesabım - Bize Ulaşın - Başka bir konuda yardım - Diğer - Bize Ulaşın -Sohbete Başla - Buradan yapay zeka sohbetini geçmek için resmini bıraktığım simgeye tıkla - ardından müşteri temsilcisi ile sohbete başlayıp değişim istediğini söyle, sana yardımcı olacaktır.

Bu sohbet kısmı bende hep hata veriyor nedense...

1764056369163.webp

Galiba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.

@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.

Servis gelip süngerleri koymadan önce aynısıydı . Servis yaptıktan sonra hiçbi zırıltı kalmadı aynı şarkıyla kaydettim subwoferın normal sesi var sadece zırıltı titreşim yok.Ses 50 nin üzerinde açtım.

Servis gelip süngerleri koymadan önce aynısıydı . Servis yaptıktan sonra hiçbi zırıltı kalmadı aynı şarkıyla kaydettim subwoferın normal sesi var sadece zırıltı titreşim yok.Ses 50 nin üzerinde açtım.

Hayırlı olsun hocam.
Valla bize yazan yok daha :(.

Hayırlı olsun hocam.
Valla bize yazan yok daha :(.
Teşekkür ediyorum hocam. Belki süngerleri yollamamışlardır henüz. Benim servisim çok ilgiliydi kargo geldiği gibi aradı gece gündüz ne zaman müsaitseniz takalım diye. Bölgeye yoğunluğa göre değişiyo olabilir ama sevindirici olan basit bişey ve kesin çözümü var.

Geri