🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

Valla zamlar gelcek ve son kasım indirimi diye alsam mı bilemiyorum
valla hocam bende alacam başka bulamazsam çok kafam karısıyor bunun bir üstü 10k farkla devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk geçen vatanda çok daha iyileri vardı bu fiyatlara şuan ne paylaşılıyosa vatanda kat kat daha uygunu vardı
taksit olayı oldugu için suan bu avantajlı bence

valla hocam bende alacam başka bulamazsam çok kafam karısıyor bunun bir üstü 10k farkla devam ediyor

taksit olayı oldugu için suan bu avantajlı bence
Bende bonus kart var o yüzden max 3 taksit oluyo kart limitimde tam 39800 o yüzden kafam çok karışık

1000017982.webp
bu sistem nasıl hocam, yazanlar itibariyle

Yine yapmış yapacağını 11.11 de de aynıydı yine inanılmaz kötü sistemler inanılmaz iğrenç miğde bulandırıcı ürünlerle 60-70-80 binler havada uçuşuyor maşallah

Bu sistemler hiç tatmin etmedi açıkçası. 5080 olan sistemde bronze PSU var. Anakart enrty-mid arasına bile tam oturamıyor. CL 38 demişler ama hıyar da çıkabilir. Parça parça bilgisayar toplayacağım ben, öyle gözüküyor. Ürünlerin hiç birine güvenemedim neredeyse. Ekran kartı da Palit oluyor genelde. Akakçe,cimri vb sitelere istediğim ürünlere alarm kurmaya devam.

ben net inanıyorum parça bilmiyosun marka marka bilmiyosun alınmaz bence

57'ye 3 gün önce vatanda 3d vardı
markalarını buldum hocam soru cevap kısmında

Merhaba, İlgilendiğiniz sistem konfigürasyonunda hâlihazırda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar A620MS Bellek: 16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 Ekran Kartı: ASRock Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB GDDR6 Depolama: TwinMOS CoreX 1TB M.2 PCIe Kasa ve Güç Kaynağı: XPG Lander 500 650W 80+ / 4x120mm Rainbow fanlı, siyah kasa Belirtilen donanım bileşenleri mevcut stoklarımızda yer almaktadır. Ancak, stok durumu tedarik zinciri ve talep koşullarına bağlı olarak zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, satın alma işleminizi gerçekleştirmeden önce sistem bileşenlerinin güncelliğini teyit etmenizi önemle tavsiye ederiz. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,231
Üyeler
188,390
Son üye
qutalbin
Geri