❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Alıntıyı görüntüle
şöyle bir sepet yaptım değişmesi gereken bir şey var mı
Bence anakart psuda değişmeli sapphire anakartlar piyasaya yeni girdi pek bilgi sahibi değiliz . Psuya gelincede vatanda daha iyileri vardı yanlış hatırlamıyorsam o fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerilere açığım değişmem gereken parça varsa.İşlemci ryzen 7 7800x3d almıştım yanına thermalright phantom spirit almıştım
Nitro + ekran kartı alma o aradaki farkı anakarta harca

Bence anakart psuda değişmeli sapphire anakartlar piyasaya yeni girdi pek bilgi sahibi değiliz . Psuya gelincede vatanda daha iyileri vardı yanlış hatırlamıyorsam o fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro + ekran kartı alma o aradaki farkı anakarta harca
Anakartın özellikleri iyi aslında

Anakartın özellikleri iyi aslında
Evet iyi fakat tr piyasasına yeni girdi pek incelemesi ve kullanıcısı yok kronik sorunu vs var mı bilmiyoruz daha sağlam bir şey al diye düşünmüştüm karar senin

Evet iyi fakat tr piyasasına yeni girdi pek incelemesi ve kullanıcısı yok kronik sorunu vs var mı bilmiyoruz daha sağlam bir şey al diye düşünmüştüm karar senin
var mı anakart önerin hepsiburada veya amazon.üzerinden 9070xtyi pulse modeline düşürdüm.Ekstra kasayı değiştirmelimiyim?

var mı anakart önerin hepsiburada veya amazon.üzerinden 9070xtyi pulse modeline düşürdüm.Ekstra kasayı değiştirmelimiyim?
Bu arada vodafone tarifen var mı vadafone üzerinden Hepsiburada ya giriş yapar ve ordan satın alırsan %3 indirm sağlıyor sepette

Önerilere açığım değişmem gereken parça varsa.İşlemci ryzen 7 7800x3d almıştım yanına thermalright phantom spirit almıştım
Şu modelleri de değerlendirmeye alabilirsin, ilk iki üründe ki psular modüler değil tabii.

Geri