❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Alacak icin fiyat iyi ama 16 gündür bu fiyatta.
Ekmek değil, araba değil ev değil bunlar. Zam gelecek şundan bu kadar artacak muhabbeti çok baydı artık. Hobi icin OYUN oynamak için alınan seyleri istedikleri kadar zam yapsınlar alan olmadığı sürece o fiyatlar şuanda olduğu gibi iner.
IMG_9685.webp

Sosyal medyada icerik üretenler komisyonlardan köşeyi dönmek icin 100₺ indirime bile alarm emojileri ile dolduruyor bizim hıyarlar almak için sıraya giriyor.

Arkadaşlar bu ekran kartı corsair CV 650 bronze psuda çalışır mı? Ekran kartı 2 pin sanırım.
Darboğaz önemli değil. 2k da oynuyorum. İşlemcim 12400f

Arkadaşlar bu ekran kartı corsair CV 650 bronze psuda çalışır mı? Ekran kartı 2 pin sanırım.
Darboğaz önemli değil. 2k da oynuyorum. İşlemcim 12400f

%80 verimlilkle çalışsa PSUnuz 520 watt verir. Ekran kartının açıklamasında yazan maksimum güç 300 watt çeker ifadesi doğru ise, geriye kalır yaklaşık 200 watt. O da 12400F ve diğerlerine rahatlıkla yeter. Ama teoride tabi bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bir de PSU'nuzun 12 volt çıkışından maksimum kaç amper verebildiği de önemli. Ama Corsairde sorun olacağını sanmıyorum.

Güzel bi 5070ti indirimi gelsin taksit imkanıyla da alalım. Yok mu beyler taksit imkanlı güzel bi 5070ti

Alacak icin fiyat iyi ama 16 gündür bu fiyatta.
Ekmek değil, araba değil ev değil bunlar. Zam gelecek şundan bu kadar artacak muhabbeti çok baydı artık. Hobi icin OYUN oynamak için alınan seyleri istedikleri kadar zam yapsınlar alan olmadığı sürece o fiyatlar şuanda olduğu gibi iner.
Alıntıyı görüntüle

Sosyal medyada icerik üretenler komisyonlardan köşeyi dönmek icin 100₺ indirime bile alarm emojileri ile dolduruyor bizim hıyarlar almak için sıraya giriyor.
Neden ekran kartı fiyatları çip krizinden sonra inmedi kimse almadı fakat git gise yükselmeye devam etti.

Mevcut fiyatlara Riram ve ssd alamayıp toplayamadıktan sonra istedikleri kadar düşürsünler bu ekran kartının fiyatını. Sistemi toplamış sadecr ekran kartı eksik kalmış kişiler veya yükseltme planlayanlar kaçırmasın

%80 verimlilkle çalışsa PSUnuz 520 watt verir. Ekran kartının açıklamasında yazan maksimum güç 300 watt çeker ifadesi doğru ise, geriye kalır yaklaşık 200 watt. O da 12400F ve diğerlerine rahatlıkla yeter. Ama teoride tabi bunlar.

Tabi bir de PSU'nuzun 12 volt çıkışından maksimum kaç amper verebildiği de önemli. Ama Corsairde sorun olacağını sanmıyorum.

Psunun sitesinde böyle bir tablo buldum hocam

Ekler

• IMG_9246.webp
    IMG_9246.webp
    1.5 MB · Hit: 39

Hocam bildiğim kadarıyla %80 verimlilik olayı prizden çekilen güç için. Yani psu 12v kanalıdan 50 amper veriyorsa 600w'a tekabül ediyor, prizden 700 çekiyor gibi.

2 pinli 9070xt 310w civarı çekiyor diye biliyorum, diğer sistem bileşenlerine 250w desek, limitlerde çalışır gibi.

Edit: 12400f 140w, 9070xt 320w, diğer sistem bileşenleri 100w desek 560 ediyor. Anlık yüklenmelerde problem olabilir diye düşünüyorum. Techpowerup yazısına göre 9070xt pulse 390w spike değerine sahipmiş. Kartı undervolt ederek idare edilebilir, indirimde yakalanırsa 2500-3000tl aralığına delta 750w-850w psu alınabilir.

Son düzenleme:
beyler burdan sormus olayım
16k fiyat olan hbdeki 9060xt yi kestirdim gözüme
vodafone %3 mü %2 mi ne indirim vardı uygulamadan bi yerden girince onu hatırlayan bilen var mı ?

Yokmu 15k ya cashbacklerle falan 9060xt bulamazmıyız. 6700 XT den geçmeyi düşünüyorum.

beyler burdan sormus olayım
16k fiyat olan hbdeki 9060xt yi kestirdim gözüme
vodafone %3 mü %2 mi ne indirim vardı uygulamadan bi yerden girince onu hatırlayan bilen var mı ?
Vodofone kampanyalar kısmında %3 kupon var onu alıp vodofn Üzerinden giriş sağlayacaksın ordan alacaksın

Geri