❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Hocam bildiğim kadarıyla %80 verimlilik olayı prizden çekilen güç için. Yani psu 12v kanalıdan 50 amper veriyorsa 600w'a tekabül ediyor, prizden 700 çekiyor gibi.

2 pinli 9070xt 310w civarı çekiyor diye biliyorum, diğer sistem bileşenlerine 250w desek, limitlerde çalışır gibi.

Edit: 12400f 140w, 9070xt 320w, diğer sistem bileşenleri 100w desek 560 ediyor. Anlık yüklenmelerde problem olabilir diye düşünüyorum. Techpowerup yazısına göre 9070xt pulse 390w spike değerine sahipmiş. Kartı undervolt ederek idare edilebilir, indirimde yakalanırsa 2500-3000tl aralığına delta 750w-850w psu alınabilir.

Verimlilik %88 olarak açıklamış üretici. Ben garantiye almak için %80 dedim.

12V kanaldan 50 amper gayet yeterli.

12400F nereye 140 watt çekecek hocam mümkün değil :)

Neden ekran kartı fiyatları çip krizinden sonra inmedi kimse almadı fakat git gise yükselmeye devam etti.
Boş yapmayın yahu bir de git gide yükselmeye devam etti diyor. Bu kartlar mart da çıktı çıktığı zaman lansman ayağına 10-20 kart ucuzdan verildi onun dışında piyasada şuanki fiyatından hep daha yüksekti.

9070 XT çıktığında dolar 36.50 idi şuan 42.50 ve 30K ya taksitli 9070XT alınabiliyor.

Enflasyonun bu kadar yüksek olduğu ve doların 6-7 ayda 6 TL arttığı bir ülkede şu kart halen 30K ya üstelik taksitli bulunuyor halen utanmadan fiyat arttı diyorsunuz, harbiden Allah akıl fikir beyin versin.

Siz deyince fark ettim hocam, komple sistem gücü yazmışlar işlemci testinde. Öyle hesaplasak bile sorun olmuyormuş işte ne güzel:ROFLMAO:

Verimlilik ve PSU gücü ne alaka? PSU 650W ise %88 verimlilik demek PSU nun 572W güç verebildiği anlamına gelmiyor. 650W gücü verebilmek için prizden %12 daha fazla güç çekecek anlamına geliyor.

Verimlilik ve PSU gücü ne alaka? PSU 650W ise %88 verimlilik demek PSU nun 572W güç verebildiği anlamına gelmiyor. 650W gücü verebilmek için prizden %12 daha fazla güç çekecek anlamına geliyor.

Aaa, öyleymiş gerçekten, teşekkür ederim bilgilendirme için.

Boş yapmayın yahu bir de git gide yükselmeye devam etti diyor. Bu kartlar mart da çıktı çıktığı zaman lansman ayağına 10-20 kart ucuzdan verildi onun dışında piyasada şuanki fiyatından hep daha yüksekti.

9070 XT çıktığında dolar 36.50 idi şuan 42.50 ve 30K ya taksitli 9070XT alınabiliyor.

Enflasyonun bu kadar yüksek olduğu ve doların 6-7 ayda 6 TL arttığı bir ülkede şu kart halen 30K ya üstelik taksitli bulunuyor halen utanmadan fiyat arttı diyorsunuz, harbiden Allah akıl fikir beyin versin.
Oku yazman yok sanırım cip krizinden bahsediyorum!! Cip krizi olduktan sonra sen ekran kartlarının yediği zammın ne kadar olduğunu biliyor musun ?

Şuanda da bellek sıkıntısı var ve doğrudan etkileyecek bu kartları. Ben 9070 veya 9060 xt fiyatlarından bahsetmiyorum genel çip krizinde ekran kartlarının yediği zammı söylüyorum. Milletin mining sevdası yüzünden 3000e aldığım rx580 nitro+ ekran kartımı mining dolayısıyla 10kya satmıştım bundan 4-5yıl önce bunlardan bahsediyorum. Hangi zamdan sonra geri düştü kartlar

Enflasyon ve Marttaki 30k ve şimdiki 30k ve taksit konusunda haklısınız. 7 ayda fiyat aynı kalmışsa zaten %20-30 indirime gidilmiş demektir.
Ama Ram sıkıntısından dolayı mutlaka zam görecek parçalar. Ha olur kısa sürede ram sıkıntısı çözülürse fiyatlar inmeye devam eder. SSDler bunun ilk örneği; ramler yükseldi, şimdi ssdler yükseldi. Dramli en ucuz 2tb ssd kioxia pro 6000e aldım şuanda en ucuz tendyol 6900den satmış

ALınmasa iner ama öyle bir dünya yok, illa birileri alıyor zaruri olmasa bile

Amazon harici ekran kartı almak istemiyorum var mi amazonda güzel bir kart indirimi?

Amd tarafında resmi açıklama var artacağı yönünde yabancı siteler kaynıyor buralarda yeller esiyor ilk etapta 10-30 arası o da ilke çeyrek yaz başı büyük ihtimal şimdikinin yüzde 50'si ve amd arttırıyorsa nvidia döşer.

Amd tarafında resmi açıklama var artacağı yönünde yabancı siteler kaynıyor buralarda yeller esiyor ilk etapta 10-30 arası o da ilke çeyrek yaz başı büyük ihtimal şimdikinin yüzde 50'si ve amd arttırıyorsa nvidia döşer.
Aynenn bende yukarda bundan bahsediyorum uluslararası basında artacağının haberi yapıldı diyede bazı arkadaşlar youtubedan 2-3 video izleyip gelmiş diyor . Bu zihniyetteki insanlara gram bir şey anlatamazssın 🤣

Vodofone kampanyalar kısmında %3 kupon var onu alıp vodofn Üzerinden giriş sağlayacaksın ordan alacaksın
hocam normalde tak diye önüme düserdi simdi ne hikmetse göremiyorum
hem yanımda uygulamasından hemde vodafone pay uygulamasından baktım %3 kampanyasını bulamadım bi bakıp tam nerde yazar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,189
Üyeler
187,792
Son üye
Aras KargoO
Geri