❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Screenshot_4.webp

Ben duvara askı aparatı alırsam titreşim filan olmasın diye çubukların kenarlarına sünger bant uygulamayı düşünüyorum.

değildir akım korumalı olanlar da ekstra tuş olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pek sanmam çalışıyorsa kafidir.
şu 2 model arasında kaldım tv için uygun mudur sizce tv için alacağım

şu 2 model arasında kaldım tv için uygun mudur sizce tv için alacağım

Brennenstuhl ve Schneider al.

bunu öneririm. Ev tesisatı düzgün değilse en basit dalgalanmada tv lerin anakartı arıza cikarabiliyor.
Tesisat kötü değil sadece bazen elektrikler gidiyor tv yi bozmasın diye alıcam hatta pc içinde alırım muhtemelen

@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini :D

Starboy klibi önce:

Starboy klibi sonra:

50Hz önce:

50Hz sonra:

Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt :D. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.

Ekler

• img2.webp
    img2.webp
    133.8 KB · Hit: 155
  • sub kısmı.webp
    sub kısmı.webp
    158.9 KB · Hit: 152
  • sünger.webp
    sünger.webp
    38.6 KB · Hit: 151
@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini :D

Starboy klibi önce:

Starboy klibi sonra:

50Hz önce:

50Hz sonra:

Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt :D. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.

Hadi hayırlı olsun hocam.
Bir ben kaldım galiba :d.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri