🔥İndirim 5070 27.999 TL ÇÖK!!

SFF model ve windforce 2lisi bir araya gelince zaten soğuk çalışan 5070 bile 75 üstünü çok rahat görüyor. PNY hem daha ucuz hem belirgin şekilde soğutması daha iyi. PNY kötü bir marka veya ''soruna'' sahip bir marka değil.
hocam sizdeki colorful nasıl pny'ye göre , soğutma açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pny 27k ya düşüyor incehesapta bi daha düşer mi riskini alanlar bekleyebilir.Alıntıyı görüntüle
burda PNY var mı göremiyom

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam sizdeki colorful nasıl pny'ye göre , soğutma açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burda PNY var mı göremiyom
bendeki igame model tepe model uzun zamandır 65 üstünü görmüyorum
ama zaten genel olarka 5000 serisi ısınmıyor bazı modeller harici

hocam asus prime, dual ile aynı mı
34k ya amazondan asus prime 5070ti aldım. Görsele göre üzer mi yoksa iyi mi?
Burada ki sıralama 5000 serisinin tamamını kapsıyor sadece 5070 arasında geçerli değil.
Her grup Soldan sağa doğru daha düşük performansa göre sıralanmış.
prime ile dual aynı değil ama değerlendirme şöyle

prime vs dual değil prime kendi kriterleri değerlendiriyor duali de kendi haliyle değerlendirip sıralıyor.
Prime dualden daha iyi

Arkadaşlar modelde bir problem yok alabilirsiniz.

Bir aya yakındır kullanıyorum. Stok fan + stok değerler ile maksimum 70 71 derecede çok gürültü yapmadan çalışıyor. Eğer stok performansa denk gelecek şekilde bir undervolt uygularsanız 65 66 derecede sessiz sessiz takılıyor. Bellek sıcaklıklarından yana bir problem yok genelde çekirdekle paralel şekilde yükseliyor, çekirdek sıcaklığından 2, 4 derece daha yüksek oluyor. Bu değerlerin hepsi çok güvenli değerler.

Kasa dört fanlı zoko amiral bu arada, geniş ferah ve hava akımı iyi.

Son düzenleme:
SFF model ve windforce 2lisi bir araya gelince zaten soğuk çalışan 5070 bile 75 üstünü çok rahat görüyor. PNY hem daha ucuz hem belirgin şekilde soğutması daha iyi. PNY kötü bir marka veya ''soruna'' sahip bir marka değil.
Linki attım hocam işte olan ortada, bende severim kendisini ilk mesaja da bakarsanız sorunlu bir marka demedim bu modelde almayın diyorum. Marka bazlı sevsem de bu modelde çuvallamış gibi duruyor. Pny kötü marka diyemem ama şimdilik 5070 de pas geçin.
"The thermography impressively demonstrates that the voltage converter areas of the PNY RTX 5070 OC reach temperatures of over 100 °C on the back of the PCB and even exceed this at individual contacts. Although these values are not critical for the DrMOS components used in the short term, as they can tolerate 150 °C according to the specification, they pose a considerable risk for the surrounding components.
Kaynak:

Son düzenleme:
Bende zotac sff modeli var daha 60 dereceyi geçtiğini görmedim şuan fortnite oynuyorum 45 derece :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri