600 tl kart aidatı çok

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
361
selamlar uzun zaman sonra ilk defa kredi kartı kullanıp bi ürün aldın ertesi sabah baktımkı 600 tl kart aidatı gelmiş bu çok fazla değilmi nasıl geri alıcam paramı yada aidatsız kart varmı

selamlar uzun zaman sonra ilk defa kredi kartı kullanıp bi ürün aldın ertesi sabah baktımkı 600 tl kart aidatı gelmiş bu çok fazla değilmi nasıl geri alıcam paramı yada aidatsız kart varmı
dostum 6 ay oncesinde karti kapattirirsan aidat odemezsin. Zaten kapattirmak isteyince banka soruyor sende aidat odemeyi tercih etmiyorum diyince yardimci oluyorlar bazen.

GENELDE şöyle yapıla biliyor kartımdan para kesilmiş ben kartımı kapattırmak istiyorum yada para kesilmiş haberim yoktu vs vs tarzında cümle kurarsanız ya parayı iade ediyorlar yada kupon bonus olarak veriyorlar
zaten genelede kart verirken o aidat mevzusu kaynıyor :D

GENELDE şöyle yapıla biliyor kartımdan para kesilmiş ben kartımı kapattırmak istiyorum yada para kesilmiş haberim yoktu vs vs tarzında cümle kurarsanız ya parayı iade ediyorlar yada kupon bonus olarak veriyorlar
zaten genelede kart verirken o aidat mevzusu kaynıyor :D
aramammı gerek yoksa mesaj veya mail atsam olurmu kontorum yok

Ben genel de arama ile yapıyor idim ama vallahi diğer Seçenekler için bir şey diyemiyorum

Arayıp kartı kapattıracam diyince de iptal edebiliyorlar aidatı.

dostum 6 ay oncesinde karti kapattirirsan aidat odemezsin. Zaten kapattirmak isteyince banka soruyor sende aidat odemeyi tercih etmiyorum diyince yardimci oluyorlar bazen.
Bir defa bunu denedik müşteri temsilcisi tamam kapatıyorum dedi kart kapandı gitti 😅

yapıkredi kesilen aidatı siliyor ama senden kartı kullanarak bonus puan kazanmanı ve silinen kart aidatını o kazandığın puanlar ile ödemeni istiyor dünyanın en rezil bankası

yapıkredi kesilen aidatı siliyor ama senden kartı kullanarak bonus puan kazanmanı ve silinen kart aidatını o kazandığın puanlar ile ödemeni istiyor dünyanın en rezil bankası
vakıfbank benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayıp kartı kapattıracam diyince de iptal edebiliyorlar aidatı.
ya kaparsalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,208
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri