Gainward ve PNY Ekran Kartları Nasıldır?

Format diskini oluşturdum rufustan bios güncelleme dosyasınıda aynı flasha atsam bir sorun olur mu veys farklı flash belleğe mi atmam gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus ekran kartlı bir sistemde vardı hocam aynı fiyatta ancak 2 fanlı olması dolayısıyla tercih etmedim. O bütçelerde 2 fanlı ekran kartı kullanmak biraz saçma geldi. Teşekkür ederim yorumunuz için
Benim pcde win 11 deneme sürümü vardı. Biosu flaşa atıp güncelledim sonra içindekileri sildim win 11 dosyalarını attım temiz kurulum yaptım. Aynı flaşta nasıl olur bilmiyorum.

ilerde satmayı düşünmezsen bu markalarda gayet iyi sadece 2. elde daha fazla değer kaybediyorlar onun dışında mutlu edicektir benim arkadaşım yıllarca turbox marka r7 240 kullandı hala kart sorunsuz bu dediğim marka gainward yada pny den kat kat daha bilinmemiş marka ona ramen standart kalitede kart şuan bende baya baya en az %25 clock speed ekledim onaramen tam yükte bozulmadı halada sağlam (kısacası piyasadaki her ekran kartı markası belirli bir kalite altında ürün üretmiyor)
5-6 yıl satmamayı düşünüyorum hocam baya bi ömürlük gibisinden düşünüp aldım tüm parçaları ona göre düzenledim inşallah sorunsuz kullanmak nasip olur. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Benim pcde win 11 deneme sürümü vardı. Biosu flaşa atıp güncelledim sonra içindekileri sildim win 11 dosyalarını attım temiz kurulum yaptım. Aynı flaşta nasıl olur bilmiyorum.
Hocam ilk açılışta win11 kurulumu yapsam sonra BIOS güncelleme yapsam olur mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Geçen bi arkadaş PNY nin ekran kartını atmıştı lehimleri görünce ağzım açık kalmıştı valla. Ben o gördüğüm şeyden sonra s2ksen PNY almam

Tersi daha sağlıklı deniyor

PYD? :kappa: o.O2 :peepo2:
PNY hocam işte?

PNY hocam işte?

Dalgasına yazmıştım

Aynı sorunu asus ve msi'da da yaşayan var.

Geçen bi arkadaş PNY nin ekran kartını atmıştı lehimleri görünce ağzım açık kalmıştı valla. Ben o gördüğüm şeyden sonra s2ksen PNY almam

Bunlara da bakıp aynı şeyi bu markalar için söyleyebilir misiniz? :)

Bunlara da bakıp aynı şeyi bu markalar için söyleyebilir misiniz? :)
Konuyu açan arkadaş kendince bu marka nasıl diye sormuş ve ben gördüğüm örnek üzerine beğenmediğimi ve almayacağımı söyledim. MSI markasında ait 3 adet ekran kartı kullandım, şükür hiç bir sorun yaşamadım. Bu yüzden MSI markasını herkese önerebilirim çünkü önümdeki örnek buydu. Sorduğunuz soruya da cevabım hayır, aynısını söyleyemem. Çünkü açıklamasını 2 cümle öncesinde yaptım.

Konuyu açan arkadaş kendince bu marka nasıl diye sormuş ve ben gördüğüm örnek üzerine beğenmediğimi ve almayacağımı söyledim. MSI markasında ait 3 adet ekran kartı kullandım, şükür hiç bir sorun yaşamadım. Bu yüzden MSI markasını herkese önerebilirim çünkü önümdeki örnek buydu. Sorduğunuz soruya da cevabım hayır, aynısını söyleyemem. Çünkü açıklamasını 2 cümle öncesinde yaptım.
Sorum çok basitti aslında. Anlaşılmadı sanırım.
Şu cümlenize istinaden "lehimleri görünce ağzım açık kalmıştı valla. Ben o gördüğüm şeyden sonra s2ksen PNY almam", paralel olarak bir soru sormuştum. Sonuçta sizi rahatsız eden şey hatalı üretim ve görüntüsü. Konu hatalı üretim olduğunda (marka fark etmeksizin) aynı bakış açınızı koruyamadığınızı görüyorum :)

Dalgasına yazmıştım

Aynı sorunu asus ve msi'da da yaşayan var.
Hocam sistem geldi kurulumunu yaptım çok kısık seste bir cızırtı geliyor cpu fandan mı emin olamadım coil whine durumu olabilir mi? Normal mesafede sessiz çok yaklaşınca özellikle öndeki fanlara yaklaşınca ses geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sorum çok basitti aslında. Anlaşılmadı sanırım.
Şu cümlenize istinaden "lehimleri görünce ağzım açık kalmıştı valla. Ben o gördüğüm şeyden sonra s2ksen PNY almam", paralel olarak bir soru sormuştum. Sonuçta sizi rahatsız eden şey hatalı üretim ve görüntüsü. Konu hatalı üretim olduğunda (marka fark etmeksizin) aynı bakış açınızı koruyamadığınızı görüyorum :)
max turko diyip geciyorum ben bunlara laf anlatamazsın. Bu forumda işini geldiğini görmüş ona sallıyor diğer global de birden fazla örnekler olmasına rağmen "Sorduğunuz soruya da cevabım hayır, aynısını söyleyemem" diyor işine gelmediği için.

Hocam sistem geldi kurulumunu yaptım çok kısık seste bir cızırtı geliyor cpu fandan mı emin olamadım coil whine durumu olabilir mi? Normal mesafede sessiz çok yaklaşınca özellikle öndeki fanlara yaklaşınca ses geliyor
coil whine olabilir hala devam ediyor çoğu kartta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,506
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez
Geri