Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

Arkadaşlar bu psu yu aldım şu an montaj yapıyoruz işlemciye 12 pin gerekiyor hangi kabloları takmam lazım ?

Delta psular çok uygun fiyatta yine stokta 850 ve 750 watt olanı A tier, 550 watt olanı C tier , Bu fiyatlara dandik psular satılıyor. Eğer ihtiyacınız varsa bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Yeni n11 hesabı açarsanız 200 tl kupon da veriyor o şekilde daha uyguna getirebilirsiniz.

Bu modelin fiyatı yeniden düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin.
750W Platinium modelini çok ucuza sahip oldu bir tanıdığım ama ben alırken şüphe ile yaklaştım tanıdık bilindik bir markaya benzemiyor.

20+4 anakart güç girişini monte edemedim , 20 pin giriyor 4 pin girmiyordu zar zor yetisiyordu kablo zaten veya asimetrik sorunu var kablo da . Kasam msi velox 100r . İade ye yolladim sagolsun kabul ettiler .

Biraz uzun çekseydin keşke ben bişey duyamadım nasıl bir ses.
Hocam iade ettim ama ses duyulmayacak gibi değil, bayağı bir vınlama sesi var. Kasadan çıkarıp sadece psu'yu fişe taktım ses daha az ama devam ediyordu fanlarda da dönme yoktu. Sanırım coil whine denilen şey daha önce başıma gelmemişti yada ben hiç duymamıştım abartıldığını düşünürdüm ama abartı değilmiş :D

Bende de Platinium olan var 750W.

CS ayar menüsü ve CS'deki takım seçme sahnesinde var. Çok enteresan açıkçası anlam veremiyorum. :D

850w platı 2500 e almıştım bende duruyor kutusunda ne iyi etmişim be sevindik :)

10 yıllık Zalman psuyu kullanıyorum, hala patlamamış olması şaşırtıyor. 550 W olanı alıp almamak konusunda kararsızım. 550W olan Max hangi kartları besler?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,628
Üyeler
186,357
Son üye
Bünyamin001
Geri