Nzxt c1200 PSU'ya alternatif var mı ?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1200g-aura-1200w-fiyati,252369203.html bunu öneririm eğer illa 1200w istiyorsan zaten 1000w ile arada bir fark yok. Ben güç kaynağı ararken bu stokta yoktu yüzden NZXT C1000 aldım bu stokta olsa bunu alırdım.

https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2100/ detaylı incelemesi yine NZXT C serisi gibi CWT üretimi. CWT Corsairin RMx ve diğer üst düzey güç kaynaklarının da üreticisi. 800w'a kadar 6db fan sesi var yani fan sesini duymayacaksın. 10 yıl garantisi var diğer markalar gibi değil bizim ülkede bile Asus 10 yıl garanti veriyor buna gerçekten.

Kablolar da örgü kablo. Buradan görebilirsin.

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1200g-aura-1200w-fiyati,252369203.html bunu öneririm eğer illa 1200w istiyorsan zaten 1000w ile arada bir fark yok. Ben güç kaynağı ararken bu stokta yoktu yüzden NZXT C1000 aldım bu stokta olsa bunu alırdım.

https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2100/ detaylı incelemesi yine NZXT C serisi gibi CWT üretimi. CWT Corsairin RMx ve diğer üst düzey güç kaynaklarının da üreticisi. 800w'a kadar 6db fan sesi var yani fan sesini duymayacaksın. 10 yıl garantisi var diğer markalar gibi değil bizim ülkede bile Asus 10 yıl garanti veriyor buna gerçekten.
Hocam 1000w olanına daha iyi diyorlar doğru mudur ?

Hocam 1000w olanına daha iyi diyorlar doğru mudur ?
Kim diyor? İkisinin de test sonuçları aynı. İkisi de A+. Psu Tier Listte de A Tier. Ben olsam 1200w alırdım arada 1150tl fark var. 10 sene kullanacağını düşünürse hiçbir şey. Fiyat olarak da gayet iyi çünkü Amerika'da 459 dolara satılıyor. Newegg

aynen kanka söylenti diyor :D
bari bir şeyi yazıyorsun tam araştır igor's lab'in peak testinde herşeyi belirtiyor . O peak değerlerine sadece 1 ms kalıyor . ve 1000w yeterli olacak diyor . Normal kullanıcı , niye igor's lab gibi testler yapsın :D
tamam sen 1000w alırsın evlat

hocam bozukluk olur o başka mevzu fakat 1200w psu alıpta 5080 ve 9700x ile aynı sistemden 2 tane çalıştırırsanız ancak fan açar diye düşünüyorum o da tam performansta. 850w olsa da işinizi görür. ileriye dönük yükseltme yaparım derseniz de 1000w fazlasıyla yeterli
O öyle bir durum değil. Fan eğrisi agresif ayarlı. Ortalama yükte bile direkt 35 desbieli buluyor. 1650W'lık üniteside böyle.

O öyle bir durum değil. Fan eğrisi agresif ayarlı. Ortalama yükte bile direkt 35 desbieli buluyor. 1650W'lık üniteside böyle.
Hocam rog 1200g auranın power ok'u yanlış ayarlanmış bu ne gibi bi probleme yol açar ?

Hocam rog 1200g auranın power ok'u yanlış ayarlanmış bu ne gibi bi probleme yol açar ?
1765032992988.webp

Power_OK yanlış ayarlı değil. O dediğiniz ASUS rog strix 1200w Platinum modeli için geçerli. Ki Great Wall çoktan düzletmiştir onu.

Alıntıyı görüntüle

Power_OK yanlış ayarlı değil. O dediğiniz ASUS rog strix 1200w Platinum modeli için geçerli. Ki Great Wall çoktan düzletmiştir onu.
seasonic , great wall , cwt 'yi en kalitelisinden itibaren büyükten küçüğe sıralasanız bu sıralama nasıl olurdu yusuf hocam ? Rog strix platinum almayı düşünüyordum. Üreticisi great wall'muş. Acaba bütçeyi arttırıp seasonic üretimi Thor mu alsam diyorum.

seasonic , great wall , cwt 'yi en kalitelisinden itibaren büyükten küçüğe sıralasanız bu sıralama nasıl olurdu yusuf hocam ? Rog strix platinum almayı düşünüyordum. Üreticisi great wall'muş. Acaba bütçeyi arttırıp seasonic üretimi Thor mu alsam diyorum.
Üreticiye çok da takılmanıza gerek yok. Thor modelleri aşırı kazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rog 1200g aurayı alıp geçeyim mi hocam ?
Olabilir.

Olabilir.
Sizin öneriniz nedir hocam 1200w olarak ?

Olabilir.
Bitfenix bfg gold 1200, fsp hydro g pro 1200 ve fsp ptm pro 1200 de radarımda aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,586
Üyeler
185,910
Son üye
Berqayy
Geri