Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs XG32UCWMG)

@Tayfunns @Perfectshot06 hocalarım şunu merak ediyorum acaba QD-OLED monitörlere de Trueblack glossy kaplama çıkar mı yani bu XG32UCWMG deki gibi gerçek parlak kaplama çıkar mı şuanda semi glossy var direkt trueblack glossy koyabilirler mi ve acaba neden koyamıyorlar ? yada o kaplamayı koymak mı istemiyorlar kafamda deli sorular :D
Valla teknolojisi gereği çıkacağını düşünmüyorum ama dediklerinin tersi olur genelde 😂.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Valla teknolojisi gereği çıkacağını düşünmüyorum ama dediklerinin tersi olur genelde 😂.
Hafif karanlık bir oyun olsa bile direkt yansıma yapıyor çok canımı sıkmaya başladı amazonda stoğa da girmiyor ki artık bu PG27UCDM :(

Ekler

• IMG_20251212_173920.webp
    IMG_20251212_173920.webp
    1.1 MB · Hit: 10
Hafif karanlık bir oyun olsa bile direkt yansıma yapıyor çok canımı sıkmaya başladı amazonda stoğa da girmiyor ki artık bu PG27UCDM :(
Bende bekliyorum. Xg vardı 48'e bugün stok bitmiş sjsjsjsksks.

• Muhteşem
Bende bekliyorum. Xg vardı 48'e bugün stok bitmiş sjsjsjsksks.
XG27UCDMG yi diyorsanız evet oda çok iyidir hocam ama böyle değil görüntüsü bu zaten XG32UCWMG :) bu arada bence PG27UCDM yi bekleyin derim almışken dp2.1 li bir şey almış olursunuz ileriye yönelik olmuş olur. Bende PG27UCDM yi bekliyorum yine yanyana karşılaştırıcam bu sefer doğru karşılaştırma olucak allahın izniyle çünkü şuanda pc var bende önceki resimlerde yoktu xiaomi mi box s bağlamıştım PG27UCDM yi.

XG27UCDMG yi diyorsanız evet oda çok iyidir hocam ama böyle değil görüntüsü bu zaten XG32UCWMG :) bu arada bence PG27UCDM yi bekleyin derim almışken dp2.1 li bir şey almış olursunuz ileriye yönelik olmuş olur. Bende PG27UCDM yi bekliyorum yine yanyana karşılaştırıcam bu sefer doğru karşılaştırma olucak allahın izniyle çünkü şuanda pc var bende önceki resimlerde yoktu xiaomi mi box s bağlamıştım PG27UCDM yi.
Kesinlik olarak ama woled daha iyi dedin ya o kafamı karıştırıyor 🤔

• Beğen
Evet hocam metin keskinliği olarak ve parlak kaplamanın verdiği keskinlikten kaynaklı o yani diğer paneller gibi bulanıklık yok veya XG27AQDMG deki gibi %3 bulanıklık yok o yüzden tamamiyle daha keskin. Ama renkler daha önemli diyorsanız bence direkt PG27UCDM alın bende tekrardan PG27UCDM alacağım çünkü renkler çok iyi ve bulanıklık yok direkt zaten bulanıklık varmı yokmu bir şey fark etmiyorsunuz zaten.

Son düzenleme:
Evet hocam metin keskinliği olarak ve parlak kaplamanın verdiği keskinlikten kaynaklı o yani diğer paneller gibi bulanıklık yok veya XG27AQDMG deki gibi %3 bulanıklık yok o yüzden tamamiyle daha keskin. Ama renkler daha önemli diyorsanız bence direkt PG27UCDM alım bende tekrardan PG27UCDM alacağım çünkü renkler çok iyi ve bulanıklık yok gibi bir şey fark etmiyorsunuz zaten.
Stok;

• Muhteşem
Amazonda bekliyorum hocam 6 taksit olayı olmasından ötürü :) veya belki tekrardan peşin fiyatına 9 taksit olur :D
Xg'de bütün kartlara vardı.
Pg'de yok. Galiba Amazon'un kendi ürünlerinde oluyor.

• Muhteşem
QD-oled alın geçin hocam çok da bir fark yok ama Woledlerde şu gray banding problemiyle karşılaşırsanız canınızı çok sıkıyor. Almadan önce de araştırmıştım internette şikayet eden inasanlarınınkinin yarısı kadar denk geldi bana ama gene de hoş değil pek.
asus pg27aqwp-w en iyisi olsun diye 4. nesil trueblack falan. Hüsran oldu biraz.
Şurda detaylı resim vesaire attım.

• Muhteşem
  • Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,622
Üyeler
186,509