❌İndirim Bitti! SAMSUNG AKILLI SAATLERDE ÇOK İYİ FİYATLAR TRENDYOL

Reaksiyon skoru
27
1000111518.webp

Arkadaşlar hızlı tükenip bitmeden paylaşmak istedim. Link üzerinden devam edin artık SAMSUNG500 kodunu da kullanmayı unutmayın.

Ne ara bitirdiler arkadaş görür görmez paylaşayım dedim, hızlıca konuyu açayım derken sömürmüşler:oops:

Watch6 classic alın da saat görün . bu yeni saatleri hic begenmiyorum
Çok çirkinler yeni saatler. Ben Watch6 Classic'im ile mutluyum. Çok şık saat gerçekten yenileri gibi kare içerisinde yuvarlak tasarıma sahip çakma gibi durmuyor.

Sanırım tansiyon felan çalışmıyordu. Öyle olunca. Ama bence önemsiz. Zaten kalibre etmen felan gerekiyor. Hic kullanmiyom. Nabiz adimsayar bildirim muzik felan devam.
Çok gereksiz bir şey. Tansiyon ayda bir kere kalibrasyon istiyor. Apple sağlık bakanlığından izin almadığı için EKG, Tansiyon çalıştıramıyor. bu arada One UI 8 geldi saate. Benim saat arayüzde geçiş yaparken kasıyor.

Çok gereksiz bir şey. Tansiyon ayda bir kere kalibrasyon istiyor. Apple sağlık bakanlığından izin almadığı için EKG, Tansiyon çalıştıramıyor. bu arada One UI 8 geldi saate. Benim saat arayüzde geçiş yaparken kasıyor.
Watch 6 da performans sorunları yaptığı haberini okumuştum. Watch 6 40mm kullandım yarım yıl kadar şu an 7 44mm kullanıyorum. Kordon dışında sorun görmedim. Hatta gümüş renk olduğunda vurunca belli de olmuyor

Bende 2 yıldıe watch6 clasic kullanıyorum mennum watch8 clasic fiyatları nedir böyle saçmaladılar iyice 2-3 seneye çöp olan bu saatler için bu fiyatlar verilmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri