Çok benzettim ben
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Havit Happy Hour
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
ben aldım en kötü iade ederim diye düşünüyorumHavit Kraken StarBlaze-1 Farede cok kararsızım alınır mı ne diyorsunuz?
ürünler belli hocam direkt ürünlere gidin o zaman sepete ekleyinHala aynı hocam indirimli ürünler yok ve 6 günlük sayaç var
İndirim sayfasındayken CTRL+F5 atın.Hala aynı hocam indirimli ürünler yok ve 6 günlük sayaç var
Benimki geldi valla çok güzel dediğim gibiymiş aj179 gibiben aldım en kötü iade ederim diye düşünüyorum
benimki de geldi taktım şimdi de malzemesi bi garip geldi attack shark x3 kullanıyordum daha tok bi malzemeye sahip o. Bu biraz boş gibi hissettirdi tuşları sallanıyo falan bilemedimBenimki geldi valla çok güzel dediğim gibiymiş aj179 gibi
Bende 159 apex var aynı malzeme gibi geldi ama tuşu sallanıyo benimde sallayıncabenimki de geldi taktım şimdi de malzemesi bi garip geldi attack shark x3 kullanıyordum daha tok bi malzemeye sahip o. Bu biraz boş gibi hissettirdi tuşları sallanıyo falan bilemedim
switch bilgisi yok sanırım kb884l veya kb900l daha mantıklıhttps://www.havitstore.com.tr/havit...k-rgb-oyuncu-klavyesi-full-key-rollover-beyaz
şu düşerse alınır mı ? 1500-1800 arasına
Red switch sanırım bi de bilek desteği ve %100 olması önemli banaswitch bilgisi yok sanırım kb884l veya kb900l daha mantıklı