Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

lolu biraktim cozum bu oldu :D
:(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bi fotoğraf eklesenizde bi yorum yapsak şuanda sizin gördüğünüz şeyi tahmin etmeye çalışıyoruz :D

Son düzenleme:

hocam bu ney böyle attığınız resimlerler telefon ile çektiğiniz arasında baya fark var
sizin sorun %100 monitörden kaynaklı gibi duruyor bu baya yakın oynanmaz böyle

hocam sizin normal masaüstü çözünürlüğünüz ile oyun içi çözünürlüğünüzü paylaşabilirmisiniz rica etsem?

hah şöyle be.. yani paylaştıklarınızla bu kıyaslanamaz bile başka sorun var gözüküyor ama şuan yardımcı olamayacağım meşgulum.

hocam bu ney böyle attığınız resimlerler telefon ile çektiğiniz arasında baya fark var

hocam sizin normal masaüstü çözünürlüğünüz ile oyun içi çözünürlüğünüzü paylaşabilirmisiniz rica etsem?
2 side 2560x1440 muhtemelen @Vemoxis dede aynı problem varmış

foto çekip atsana telden merak ettim. şimdi gördüm oneymiş la öyle karşıdaki adamı göremezsin

https://tr.msi.com/Monitor/Optix-MPG27CQ/Specification monitör bu hocam

foto çekip atsana telden merak ettim. şimdi gördüm oneymiş la öyle karşıdaki adamı göremezsin
göremiyorum zaten bi tf oldugu an ortalık 56 oluyor

Ekran ölçeği %125 veya üstüyse %100 geri çekin. Genelde 2K'da masaüstü çok küçük gözüktüğünden, Windows %125 öneriyor ve otomatik alabiliyor. Bu ayar sadece masaüstü değil, tarayıcı vb. her uygulamaya etki ediyor. Oyunu da bozuyor olabilir.

Bunun dışında monitör ayarlarını sıfırlamayı veya DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

2025-12-31_01-19.webp

Masaüstü çözünürlüğünün oyun ile aynı olduğundan emin olun. Oyun içinde varsa aspect ratio (4:3, 16:9 vb.) 2K için hangisi uygunsa ona ayarlayın.

Ekran ölçeği %125 veya üstüyse %100 geri çekin. Genelde 2K'da masaüstü çok küçük gözüktüğünden, Windows %125 öneriyor ve otomatik alabiliyor. Bu ayar sadece masaüstü değil, tarayıcı vb. her uygulamaya etki ediyor. Oyunu da bozuyor olabilir.

Bunun dışında monitör ayarlarını sıfırlamayı veya DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Masaüstü çözünürlüğünün oyun ile aynı olduğundan emin olun. Oyun içinde varsa aspect ratio (4:3, 16:9 vb.) 2K için hangisi uygunsa ona ayarlayın.
Merhaba ölçek %100 de şuanda benim,zaten lol harici ekranda herhangi bir problem yok sadece lolü çok yakın gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri