❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

katıldım bende kampanyalara ama direk hesaba yansıyor mu bonus yoksa biraz sürüyor mu ?
Direkt yansımaz her kampanyanın bonus kullanım dönemi var o dönemin başlangıç tarihinde yansır. Bonus flaş üzerinden kampanya detaylarından öğrenebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, AORUS’ta yetkili satıcılar arasında amazon.com.tr görünüyor ama ürünün satıcısı İncehesap.
Sizce AORUS bu durumu kabul eder mi?
Daha önce Amazon üzerinden İncehesap’tan bir ürün aldığımda, fatura İncehesap’ın kendi web sitesinden yapılmış satış gibi kesilmişti. Bu durum kampanya tarafında bir sıkıntı çıkarır mı diye kafam karıştı.
Eksta olarak incehesap’tan alanların faturasında bedel 19.399 TL olarak geçecek. :)
Hocam yetkili satıcılar arasında incehesap da görünüyor. Sorun çıkmayacaktır.

Direkt yansımaz her kampanyanın bonus kullanım dönemi var o dönemin başlangıç tarihinde yansır. Bonus flaş üzerinden kampanya detaylarından öğrenebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yetkili satıcılar arasında incehesap da görünüyor. Sorun çıkmayacaktır.
Anladım o zaman kampanya içinde beklicez ayrıca bu aorus kampanyası içinde kartın elimizde olması gerekiyor çünkü kampanya ya katılım sağlicaz

Kart geldi bana satıcı amazon olarak almıştım. Artık kutularda güvenlik bantları yok sanırım çünkü dümdüz açtım, içindeki kutuda da bant yok. Sadece 3 parça bant ekran kartının üzerindeki jelatinde var. Neyse parçaları ne zaman bir araya getirebilirim bilmiyorum ama şimdilik alabildiğim işlemci ve ekran kartı umarım sorunsuzdur :)

Kart geldi bana satıcı amazon olarak almıştım. Artık kutularda güvenlik bantları yok sanırım çünkü dümdüz açtım, içindeki kutuda da bant yok. Sadece 3 parça bant ekran kartının üzerindeki jelatinde var. Neyse parçaları ne zaman bir araya getirebilirim bilmiyorum ama şimdilik alabildiğim işlemci ve ekran kartı umarım sorunsuzdur :)
Hayırlı olsun. Evet benimki de aynı şekildeydi dış kutuda güvenlik bandı bulunmuyor. Ben amazondan incehesap satıcısından aldım.

Mağazadan da alsan, Gigabyte markasının kutuları bu şekilde, güvenlik bandı statik poşette oluyor.
Bende itopyanun mağazasından aynı markanın ürününü aldım ordan biliyorum yani için rahat olsun.

Ekler

• Screenshot_20251226_082412.webp
    Screenshot_20251226_082412.webp
    26.1 KB · Hit: 49
Sağolun teşekkür ederim cevaplar için. Benim şimdiki sorun şu oldu, ben 9 taksit işaretlediğim düşünüyorum, 2 taksit yapmış. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı 🥲

Aşağıdaki linkteki promosyon ile 1955 TL iade geliyor. 14 gün sonra başvuruyorsunuz, yaklaşık 2 ay sonra ücret iadesi alıyorsunuz. Ekran kartı ihtiyacı olanlar değerlenirebilirler. Ram fiyatlarındaki çılgınlık ekran kartlarına yansımanın eşiğindeyken iyi fiyata geliyor bence.

Alıntıyı görüntüle
.

Son düzenleme:
Bende amazon satıcılı 22 aralıkta sipariş verdim sağolsunlar cumartesi teslim dediler ama halen kargoya bile verilmedi aynı siparişte gigabyte gaming 360 sıvı soğutmada aldım o geldi fatura ayrı kesilmiş müşteri hizmetleri ile görüştüm kampanya dahilinde iki ürün aldım ayrı fatura kesilmemesi gerekiyordu diye izah ettim amazonda kargoya verilmeden fatura kesmiyorlar gördüğüm kadarıyla sıvı soğutmayı zaten kampanyadan yararlanamadığım için iade edicem kart da bakalım gelirse zaten 9 taksit almıştım 2 ürünüde onu da ya iade edicem yada zararımı karşılarlarsa kupon vs olarak tutarım artık . Genellikle amazon alışverişlerinden memnunum ama bu sefer aksilikleri bana denk geldi .

sizlerin fatura tarih nedir? benimki 26 aralık kesmiş amazon. 1 günle kurtardım :D
bu arada benim kutu da kapak açma yerleri jelatinli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,457
Üyeler
187,514
Son üye
bariskaya
Geri