Yılbaşı akşamı tek girmek

sözde arakdaşlarım çağırcağız diyip tüm grup toplanması . gurubada çıkacakmıyız diye sorrduktan sonra görüldü atıldı. aradığımda unutuk diyip gelceksen gel demeleri .

tavsiyeniz varmı bu akşam neler yapılır nereye gidilir
Önemli bir gün değilki her zamanki gibi stadart 24 saat olan standart bir gün.herzaman ne yapıyorsan aynısı gibi davranabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Mesela bugun turkcenizi Gelistirmeye calisabilirsiniz oncelikle Yani son cumleden yorumlayarak anladim durumu o kadar kotu XD

Konuya gelecek olursak Zaten cogu kisi tek giriyor yani neden bu kadar umursuyorsunuz ?

Ayrica Yanlis anlamayin ama Neden illa bir seyler yapmaniz gerektigini dusunuyorsunuz yani Yilbasi dedigimiz sey asla bizim kulturumuzde veya gelenegimizde olmayan Bir gelenek zaten yani Bizler icin Siradan bir gun yani Yeni yila girince gercekten bir seylerin degistigini falanmi dusunuyor insanlar ? Yeni yil dedgin sey sadece Omrunden giden 1 yil daha sadece bir zaman dilimi yani bu gecenin ozel bir anlami veya bir seyi yokken bunu umursamak garip geliyor bana:monkahmm:
Nasıl güzel açıkladınız hocam.👍

Erkeklede girebilir kendi tercihi ama ben tercih etmem
La O manada demedim XD

Yani ne bilim essek gibi calisip ter dokecem para kazanacam bide gidip Kac kisiyle yattigi belli olmayan bir kadina Cinsel iliski icin bu parayi verecem yani durust ol mantikli mi gercekten ???
Ayrica Eger Dini inanci yoksa veya gunahlari vs. onemsemiyor ise Disarisi Kadin dolu ortalama bir boyu tipi varsa gitsin bulsun bir tane yilbasindan 1-2 hafta once sonra zaten gerisi olur bir sekilde vs.... bunlarida ben mi ogretcem oldu kadinlada cinsel iliskiye ben gireyim kardesim tovbe estagfurullah :kekw:

Aynen kendi kendini şey yapabilir. Öğretici videolar var :D
Yada Hic Yapmiyabilir ki ben de Hic yapmamasi taraftariyim Ilerde kendine duzgun birini bulsun evlensin sonra hanimi ile ne yasayacaksa yasasin hocam daha mantikli degil mi ? (Hayat sadece 2'ci Beyninizi Mutlu etmek'ten daha onemli seyler var)

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
IMG_20251231_220613.webp

Neden bir Kadinla Cinsel iliskiye girmek icin para versinki ???
Elde etmesi cok zor heleki turkiyede avrupada olsa neyse

hocam ne yapmayı düşünüyorsunuz bu akşam. yada ne tavsiye verirsinz
bir şey yapmam
sıkıldım artık
yeni bir yıl bana bir şey ifade etmiyor artık.
mutlu olalım dedim daha da mutsuz bir birey oldum.

sınıf arkdaşlarım olduğu için mağlesef takılmak yada iletiişim kurmak zorundayım . ilk fırsata hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
0 eksiden büyüktür hocam.Bazen hiç arkadaşınızın olamamsı böyle arkadaşlarınız olmasından iyidir

Böyle davranan insanların yüzüne bile bakmam. Her gün göreceğim kişiler bile olsa bugünden sonra direkt keserdim ilişkimi.

Geri