Ekonomiyi Telefonla Ölçmek ?

https://twitter.com/tedaselectricas/status/1295012179935203330 Böyleleri yüzünden bu durumdayız o yeşilli umarım nefretinde boğulur.
Ekonomik olarak aslında doğru söylüyor Telefon lükstür ama olaya böyle bakmamak gerekiyor biz insanlari seçerken aç kalalim diye seçmiyoruz refah seviyemiz artsin diye seciyoruz ve bunu kim daha iddialıysa ona destek olmaya calisiyoruz. İnsanlarin siyasi görüşlerini değistirmeye calismayin boşa cabadır.

Ekonomik olarak aslında doğru söylüyor Telefon lükstür ama olaya böyle bakmamak gerekiyor biz insanlari seçerken aç kalalim diye seçmiyoruz refah seviyemiz artsin diye seciyoruz ve bunu kim daha iddialıysa ona destek olmaya calisiyoruz. İnsanlarin siyasi görüşlerini değistirmeye calismayin boşa cabadır.
21. yüzyılda telefon lüks mü cidden ?

21. Yüzyılda yaşıyoruz telefon artık bir lüks değil ihtiyaçtır.

https://twitter.com/tedaselectricas/status/1295012179935203330 Böyleleri yüzünden bu durumdayız o yeşilli umarım nefretinde boğulur.
bak yeni uzaklaştırma aldım orda olsam bunu varya yatırıp ölene kadar zımbalardım Allahsız Kitapsız bunlar, Müslüman değil bunlar değil şükür her halimize ama olanlarada göz yummayalım ampül az daha kalırsa eşinizi yatanığızdan alıcak hala şükür diyorsun umarım uzaklaştırma almam ancak haklıyım.

Bunun yıl ile alaksı yok ekonomi kitaplarında o olmadan hayatini idame ettirdiğin her şey lüks olarak geçer.
Evin olmadan da yaşayabilirsin o zaman ev de lükse giriyor çadırda yaşa.

Yazık lan üzüldüm adama Allah yardımcısı olsun .

Bana göre lüks değil zaten araba da lüks değil ama ekonomi kitaplari öyle demiyor.
Hangi ekonomi kitabında telefon sahibi olmak bir lükstür diyor? Telefon 21. yüzyılda temel bir ihtiyaçtır artık. Adamcağızın da 50-60 liralık bi telefonu var belki daha da ucuz. Ona da lüks demezsin yani.

1597618109881.png

Geri