ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,049
everest 300w psu ile 6700 xt mi kullandın nerden geliyor bu sinirSorun çıkmasa bile 2 yıl sonra yazılım desteğinin fişini çekerler zaten.![]()
everest 300w psu ile 6700 xt mi kullandın nerden geliyor bu sinirSorun çıkmasa bile 2 yıl sonra yazılım desteğinin fişini çekerler zaten.![]()
açıkçası bu kadar körü körüne nvidia savunmak apple savunmaktan farksız fp ne ise onu almak daha mantıklı 9 aydır 9800x3d 9070xt kullanıyorum bi sorun çıkartmadıSorun çıkmasa bile 2 yıl sonra yazılım desteğinin fişini çekerler zaten.![]()
bence de bakmıyor ama nitroda cw var diye söyleyen çoktu bende nitro modeli var cw yok şanshocam cw keşke marka model pahalı ucuza baksa![]()
kesinlikle şans AMD kanadında nitro yu seviyorum güle güle kullanınbence de bakmıyor ama nitroda cw var diye söyleyen çoktu bende nitro modeli var cw yok şans
FSP hocam 850w gold sertfikalıydı psu.everest 300w psu ile 6700 xt mi kullandın nerden geliyor bu sinir![]()
teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun (astral 5090)kesinlikle şans AMD kanadında nitro yu seviyorum güle güle kullanın![]()
coil whine buz dolabı gibi ses çıkarabiliyor kart yükteyken bobinlerinden zararı yok ama sesi rahatsız ediyorCw ne oluyor hocam
Coil whine: Uğultu sesi gelir kasa içinden ekran kartındaki bobinlerin cızırdamasından kaynaklı.Cw ne oluyor hocam
yav soruyu soran arkadaşa niye kızıyorsun kendin bile tartışmalı olduğunu söylemişsin şu yazının içinde mfgyle fark açıyor evet bu yüzden bile konu açılabilir ve halen çok daha iyi yazılım desteği ve çeşitlilik var zamanında rx 6600 ile 3050 kıyası vardı o zamanda millet 3050 alıyordu bu seviyede fark varkenHalen utanmadan, sıkılmadan bu soruyu sorup yanıt arıyorlar yahu...Gerçekten şaka mısınız abicim siz ? 9070 XT dediğimiz kart 5070 ti rakibidir. Haa MFG ile farkı açar falan orası ayrı mevzu...Ama acızık araştırın yahu şu işi...
Denk düşündüğünüz kartların performans farkına bir bakın önce, bakın bakalım aynı mı ?... %19 fark var... Yani el insaf artık...Azıcık araştırarak yorum yapınız...