9070XT mi 5070 mi almalıyım?

Sorun çıkmasa bile 2 yıl sonra yazılım desteğinin fişini çekerler zaten. :ROFLMAO:
açıkçası bu kadar körü körüne nvidia savunmak apple savunmaktan farksız fp ne ise onu almak daha mantıklı 9 aydır 9800x3d 9070xt kullanıyorum bi sorun çıkartmadı

Yıllarca 6900 XT kullandım; sürücüleri keyfine göre çöküp duruyordu ve bunları düzeltmek için uğraşıyordum. Benzer bir sorun, şuan arkadaşımın 9070 XT ile oyun oynarken de başına geliyor; bu yüzden AMD’nin hâlâ stabil olduğuna inanmıyorum. Ek olarak, AMD'nin NVIDIA’ya kıyasla çok daha stabil bir sistem bileşeni kombinasyonu istediğini düşünüyorum; yani bence güç kaynağı ve anakart gibi parça kaliteleri çok daha titiz seçilmeli.

Halen utanmadan, sıkılmadan bu soruyu sorup yanıt arıyorlar yahu...Gerçekten şaka mısınız abicim siz ? 9070 XT dediğimiz kart 5070 ti rakibidir. Haa MFG ile farkı açar falan orası ayrı mevzu...Ama acızık araştırın yahu şu işi...

Denk düşündüğünüz kartların performans farkına bir bakın önce, bakın bakalım aynı mı ?... %19 fark var... Yani el insaf artık...Azıcık araştırarak yorum yapınız...

Ekler

• 9070 XT_5070.webp
    9070 XT_5070.webp
    22.3 KB · Hit: 22
Halen utanmadan, sıkılmadan bu soruyu sorup yanıt arıyorlar yahu...Gerçekten şaka mısınız abicim siz ? 9070 XT dediğimiz kart 5070 ti rakibidir. Haa MFG ile farkı açar falan orası ayrı mevzu...Ama acızık araştırın yahu şu işi...

Denk düşündüğünüz kartların performans farkına bir bakın önce, bakın bakalım aynı mı ?... %19 fark var... Yani el insaf artık...Azıcık araştırarak yorum yapınız...
yav soruyu soran arkadaşa niye kızıyorsun kendin bile tartışmalı olduğunu söylemişsin şu yazının içinde mfgyle fark açıyor evet bu yüzden bile konu açılabilir ve halen çok daha iyi yazılım desteği ve çeşitlilik var zamanında rx 6600 ile 3050 kıyası vardı o zamanda millet 3050 alıyordu bu seviyede fark varken

birde millet bizim gibi teknoloji böceği olmak zorunda mı kartın gücünü bilmek zorunda da değil araştırmadan önce araştırmış arkadaşların bilgisini almak için konu açıyor forum bu yüzden var zaten her şeyi araştıracaksak kapat forumu gitsin

Nitro çok pahalı onu alabilceğimi sanmıyorum pulse düşünüyorum şu anda

Geri