sebvettel5
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 25000
SE 2020 cihazım var ve artık değiştirmeyi düşünüyorum çok sevsem de. Tekrar iPhone almak istiyorum. Kendi bütçem 25 ama babam 15 bine kadar destek çıkarım dedi. Bütçeme en yakın ve en mantıklı yurtiçi cihaz 16e gibi. 13-14 gibi eski cihazlar almak istemiyorum ama 16e'nin 0.5x kamerasının olmaması düşündürüyor. Bence tek kusuru bu. Şu an yılbaşı indirimi de geçti ama Eylül'de yeni modeller gelecek, son bir indirim daha alır sanırım piyasadaki iPhone'lar
2. El telefon daha önce hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmediğim için yurt dışından sıfır düz ya da pro bir model getirtme fikrim var. Ama 4+4 ay durumu nasıl oluyor, senelik yenileniyor mu, sıkıntılı mı bilmiyorum. Çok nadir arama ve sms kullanan biriyim ama mobil verinin yokluğu biraz üzer. 4 ay idare edebilirim diye düşünüyorum ama kararsızım. fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
2. El telefon daha önce hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmediğim için yurt dışından sıfır düz ya da pro bir model getirtme fikrim var. Ama 4+4 ay durumu nasıl oluyor, senelik yenileniyor mu, sıkıntılı mı bilmiyorum. Çok nadir arama ve sms kullanan biriyim ama mobil verinin yokluğu biraz üzer. 4 ay idare edebilirim diye düşünüyorum ama kararsızım. fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum