- Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün kendi fiyatı 12.700lerde, geziyor 12 bine düşünce piyasa ortalamasının altına düşmüş oluyor.PİYASA ALTINDA DEĞİL. 27 " 240 HZ daha stabil daha güzel monitörler var.
Monitörün kendi fiyatı 12.700lerde, geziyor 12 bine düşünce piyasa ortalamasının altına düşmüş oluyor.PİYASA ALTINDA DEĞİL. 27 " 240 HZ daha stabil daha güzel monitörler var.
Valorant oynuyorsan 1080p 24 inçten üstüne çıkma. 27 ve üstünde FPS deneyimi ne kadar kötüleşiyorsa TPS ve diğer türler o kadar iyileşiyor. Tercih meselesi.Attığınız 27 inç olanı aldım da hikayeli oyunlardan çok memnunum lakin fps oyunları için 24 inç olanı almak daha mantıklı mı değil mi alalı 1 ay oldu daha hala eski aimime kavuşamadım.24 inçten 27 inçe geçmek zorluyor valoda immoyum.
Knk sepete attım bekliyodum burda denk geldi 9 taksit yapıştırdım eywMonitörün kendi fiyatı 12.700lerde, geziyor 12 bine düşünce piyasa ortalamasının altına düşmüş oluyor.
Rica ederim hocam, iyi günlerde kullanınKnk sepete attım bekliyodum burda denk geldi 9 taksit yapıştırdım eyw
Bu yaştan sonra iş güçten fps kasamam zaten arada smurflemeye girerimValorant oynuyorsan 1080p 24 inçten üstüne çıkma. 27 ve üstünde FPS deneyimi ne kadar kötüleşiyorsa TPS ve diğer türler o kadar iyileşiyor. Tercih meselesi.
hb dadan monitör almamaya yemin ettim abi yok hevesı kursakta bırakıyolar ne aldıysam 2. el iade edilmiş ürünler geliyo kahve makinesi air fry monitör masa hep açılmış ambalaj geliyo diger hic bir sitede sorun yasamıyorumFiyatı piyasa ortalamasının altında, çoğu karta 3 ay peşin fiyatına taksitde var. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
hocam bende de 1080p 24 inc 180hz vardı uygun fiyata 1080p 27 inc 280hz ye geçtim hz farkı aman aman hissetmedim ama boyut olarak farketti baya eski aim yok aksine 280 hz var daha iyi vururum düşünceleri vardı ve monitörü daha da uzaklaştırdım bir de pixel sayma muhabbeti olur dediler 1080p 27 incte de ben öyle bir şey yaşamadım çok şükürAttığınız 27 inç olanı aldım da hikayeli oyunlardan çok memnunum lakin fps oyunları için 24 inç olanı almak daha mantıklı mı değil mi alalı 1 ay oldu daha hala eski aimime kavuşamadım.24 inçten 27 inçe geçmek zorluyor valoda immoyum.
Denk gibiG65B 2k 240 hz kullanıyorum g65b den daha mı iyidir ürün yoksa direkt G65B mi daha iyi
senin kontrast daha iyi bide g65 dolu monitor yani bence denk degilG65B 2k 240 hz kullanıyorum g65b den daha mı iyidir ürün yoksa direkt G65B mi daha iyi
pek zannetmiyorum hocam fonksiyonları çok iyi işlevi falan hem tv hem geforce now açabiliyorum vs dolu doluDenk gibi
manası yok yani 2k 27 olmalı bence tam ayarı budur. ha parası olana hayırlı olsun herkesin kendi zevki.Neden olmaz hocam. Bende 1080p 25 inç dell var 280 hz. Ben alırken bu boyutta 2k yoktu. Güzel olur bence. Genelde rekabetçi oynuyorum. O tarz oyunlar için makul seçim, fiyattan bağımsız tabii ki.