❌İndirim Bitti! AOC Q25G4SR 24" 2K 300 Hz 12.064 TL

Attığınız 27 inç olanı aldım da hikayeli oyunlardan çok memnunum lakin fps oyunları için 24 inç olanı almak daha mantıklı mı değil mi alalı 1 ay oldu daha hala eski aimime kavuşamadım.24 inçten 27 inçe geçmek zorluyor valoda immoyum.
Valorant oynuyorsan 1080p 24 inçten üstüne çıkma. 27 ve üstünde FPS deneyimi ne kadar kötüleşiyorsa TPS ve diğer türler o kadar iyileşiyor. Tercih meselesi.

24 inç aoc 2k 165hz den hz yükseltmek için q27g4zr geçtim 240hz bu monitördü galiba emin değilim o ara 15k ya filan geliyordu taksitli o yüzden almadım ama masa genişse 27 inç de güzel alıştım şahsen hatta benim için daha iyi oldu hikaye modlu oyunlar ve film vs için .

Valorant oynuyorsan 1080p 24 inçten üstüne çıkma. 27 ve üstünde FPS deneyimi ne kadar kötüleşiyorsa TPS ve diğer türler o kadar iyileşiyor. Tercih meselesi.
Bu yaştan sonra iş güçten fps kasamam zaten arada smurflemeye girerim

Fiyatı piyasa ortalamasının altında, çoğu karta 3 ay peşin fiyatına taksitde var. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
hb dadan monitör almamaya yemin ettim abi yok hevesı kursakta bırakıyolar ne aldıysam 2. el iade edilmiş ürünler geliyo kahve makinesi air fry monitör masa hep açılmış ambalaj geliyo diger hic bir sitede sorun yasamıyorum

Attığınız 27 inç olanı aldım da hikayeli oyunlardan çok memnunum lakin fps oyunları için 24 inç olanı almak daha mantıklı mı değil mi alalı 1 ay oldu daha hala eski aimime kavuşamadım.24 inçten 27 inçe geçmek zorluyor valoda immoyum.
hocam bende de 1080p 24 inc 180hz vardı uygun fiyata 1080p 27 inc 280hz ye geçtim hz farkı aman aman hissetmedim ama boyut olarak farketti baya eski aim yok aksine 280 hz var daha iyi vururum düşünceleri vardı ve monitörü daha da uzaklaştırdım bir de pixel sayma muhabbeti olur dediler 1080p 27 incte de ben öyle bir şey yaşamadım çok şükür

G65B 2k 240 hz kullanıyorum g65b den daha mı iyidir ürün yoksa direkt G65B mi daha iyi

Neden olmaz hocam. Bende 1080p 25 inç dell var 280 hz. Ben alırken bu boyutta 2k yoktu. Güzel olur bence. Genelde rekabetçi oynuyorum. O tarz oyunlar için makul seçim, fiyattan bağımsız tabii ki.
manası yok yani 2k 27 olmalı bence tam ayarı budur. ha parası olana hayırlı olsun herkesin kendi zevki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,688
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri