Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,360
technopatta bir arkadas vardi efe kipkaner diye, wraith'e ana baci sovuyordu
hakliymis
hakliymis
media markttan logitech in şu uçak kolundan almıştım. mağazadan aldım ve evde denediğimde hem çok fazla ölü bölge vardı kronikmiş hem de oynamak için aldığım çoğu oyunu desteklemiyodu sınırlı bi ürünmüş. bi hevesle aldım pişman oldum. aide etmek istediğimde kutusunu açmışsın dediler ve almadılar. media markttın genel müdürlüğü ile görüşüp logitech in teknik servisine gönderdim ve firma anında iade aldı. asla sorun çıkarmadılar. keşke lu avrupadaki firmaları kuralları tüm firmalarımız örnek alsaAslında direkt her ürün altında yaptıkları o açıklamaya da dava açılabilmeli de, kesin bunlar sözleşmeye farklı yazmıştır, sistemin açığıyla oraya rahat rahat yazabilmişlerdir.
Yoksa sanmıyorum bu kadar rahat büyüyeceklerini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstüne üstlük ürünü bunlara yollayan markaya olduğu gibi yazsalar birçoğu tertemiz yeni batch yolluyor bunlara koşulsuz şekilde ama yok, illa orada da burun kıvırıp parayı maksimize edecek kadar adi olmaları lazım.
Aslında mouse bir sarf malzeme ,Sorun olup olmaması, ayıplı olup olmaması önemli değil. Beğenmediğin ürünü 14 gün içericisinde koşulsuz iade edebilmesin, mevzuat açık ve net. Fakat bu sürekli kıvırmaya çalışmaları içler acısı. İşine gelmeyen online satış işine girmesin ve ürünlerini mağazalarda satsın. Bundan bir kaç ay önce wraithin yaptığının doğru olmadığını ve mouse, klavye gibi ürünlerin sarf malzeme olmayacağını belirtmiştim.
Öyle hocam birçoğu. Genelde fason üretim yapan bazı Çin markaları vs. almayabiliyor(ürünü ucuza kopyalayıp marka basanlar) ama onda bile mesela AliExpress üzerinden alırsam falan ve bildirirsem bu durumu, AliExpress iadeyi kendisi yapıyor direkt.media markttan logitech in şu uçak kolundan almıştım. mağazadan aldım ve evde denediğimde hem çok fazla ölü bölge vardı kronikmiş hem de oynamak için aldığım çoğu oyunu desteklemiyodu sınırlı bi ürünmüş. bi hevesle aldım pişman oldum. aide etmek istediğimde kutusunu açmışsın dediler ve almadılar. media markttın genel müdürlüğü ile görüşüp logitech in teknik servisine gönderdim ve firma anında iade aldı. asla sorun çıkarmadılar. keşke lu avrupadaki firmaları kuralları tüm firmalarımız örnek alsa
bide şu çalışanların asgari ücretle ya da üç kuruş üstüne çalıştıkları firmalardan kendilerinin şirketi gibi ters düşmelerini anlamıyorum. saygılı olmayı korkaklık sanıp bi efeleniyolar. sanki kendi cebinden çıkıyo ya da babası üretmiş de hakaret ediyorum malına dfkjhgbvjksbnfdjnÖyle hocam birçoğu. Genelde fason üretim yapan bazı Çin markaları vs. almayabiliyor(ürünü ucuza kopyalayıp marka basanlar) ama onda bile mesela AliExpress üzerinden alırsam falan ve bildirirsem bu durumu, AliExpress iadeyi kendisi yapıyor direkt.
Bizimkilerin gözünü para bürümüş işte, ben de o yüzden genelde deli sponsorluk dağıtan markalara pek yanaşmıyorum (İtopya,Wraith). Biliyorum çünkü marketing'e bu kadar para ayırdıysa bu kadar kısa dönemde, var bir bit yeniği o işte.
Çünkü maksadı popülerlik kazanımı/trafik arttırışı değil, kazık fiyatlara belli insanları kefilmiş gibi gösterip hızlıca o üst fiyattan ürünü elden çıkarma çabasına giriyorlar ve işe yarıyor da işin kötü tarafı. Marketing bizde deli gibi kazandırıyor. Görüyor bir ASUS sistem/ürün Techolay'dır ModArt'tır vs.dir, kanıyor incelemesine çünkü çok minik, kişisel yorumlarını katıyorlar en fazla(sponsor sonuçta yerin dibine gömersen ekmek yok) sonra alıyor ürünü birkaç ayda elinde patlıyor bir ton minvali sorunla.
Asya ülkeleri full marketing manyağıdır mesela, bizimkiler kadar yüzsüz bir iş yapmıyor.
mağazada kutuyu açmadığımız sürece iade edemiyoruz bile yanlış mı biliyorumbide şu çalışanların asgari ücretle ya da üç kuruş üstüne çalıştıkları firmalardan kendilerinin şirketi gibi ters düşmelerini anlamıyorum. saygılı olmayı korkaklık sanıp bi efeleniyolar. sanki kendi cebinden çıkıyo ya da babası üretmiş de hakaret ediyorum malına dfkjhgbvjksbnfdjn
scroll tekerleğini kendimiz evde değiştirebiliyor muyuz hocam kolay mı yaniLamzu x maya vardı orta teker kronik birkere değiştirtiler garantide.
5 ay sonra tekrarladı.
1.5 ay garanti kala yolladım sorun yok dediler geri yolladılar.
Gittim aliexpresten kaliteli scrool aldım 0 sorun.
Ucuz bir mousede değil uğraşmak istemedim.
mantık şu mağazadan alırsan orda teşhirde ne olduğunun görür deneyimlersin bu yüzden kutuyu açtıysan iade yok çünkü ne olduğunu sisteme göre biliyosun. ama online da ne aldığını bilmiyosun sayılıyo. hijyenik ürün değilse 14 gün cayma hakkı varmağazada kutuyu açmadığımız sürece iade edemiyoruz bile yanlış mı biliyorum
bir de fiyatları uçuruyorlar çok komik 2 tb 990 pro almıştım gözümle alayım diye 8800 tlydi internette baktım 7600 tl
geçen gün bi mağazada s25 fiyatı 58500 s25+ fiyatı 57500 tlydi ve müşteri farkları ne dediğinde çalışan sadece pil farkı var dedi çok güldüm
Asıl sinir olduğum konu , İlk kez ısınan mouse gördüm . Teknik servis 1-2 gün sonra bana mail olarak baktık sorun yok diye yazmasıÖyle hocam birçoğu. Genelde fason üretim yapan bazı Çin markaları vs. almayabiliyor(ürünü ucuza kopyalayıp marka basanlar) ama onda bile mesela AliExpress üzerinden alırsam falan ve bildirirsem bu durumu, AliExpress iadeyi kendisi yapıyor direkt.
Bizimkilerin gözünü para bürümüş işte, ben de o yüzden genelde deli sponsorluk dağıtan markalara pek yanaşmıyorum (İtopya,Wraith). Biliyorum çünkü marketing'e bu kadar para ayırdıysa bu kadar kısa dönemde, var bir bit yeniği o işte.
Çünkü maksadı popülerlik kazanımı/trafik arttırışı değil, kazık fiyatlara belli insanları kefilmiş gibi gösterip hızlıca o üst fiyattan ürünü elden çıkarma çabasına giriyorlar ve işe yarıyor da işin kötü tarafı. Marketing bizde deli gibi kazandırıyor. Görüyor bir ASUS sistem/ürün Techolay'dır ModArt'tır vs.dir, kanıyor incelemesine çünkü çok minik, kişisel yorumlarını katıyorlar en fazla(sponsor sonuçta yerin dibine gömersen ekmek yok) sonra alıyor ürünü birkaç ayda elinde patlıyor bir ton minvali sorunla.
Asya ülkeleri full marketing manyağıdır mesela, bizimkiler kadar yüzsüz bir iş yapmıyor.
Bunu bana Teknosa yapıyordu az kala, garantisi bitmeye 1.5 ay kalmış Dualsense vardı ve joystick deli gibi kayıyordu. Kilitleniyordu desem yeridir, neyse işte servise göndereyim dedim ki Sony servisi o zamanlar çok iyiydi bu konuda, direkt çözemedikleri bi durumsa anlık, Global'e yazıp yeni ürün veriyorlardı. Dedim herhalde aynısı olur.1.5 ay garanti kala yolladım sorun yok dediler geri yolladılar.
O bizde çok var ya personele veriyor 4-5 rolü. Birini bile yapacak kalifiye eleman bile değil normalde, mahalle bilgisayarcısı gibi test edip kitlemeye çalışıyor.Asıl sinir olduğum konu , İlk kez ısınan mouse gördüm . Teknik servis 1-2 gün sonra bana mail olarak baktık sorun yok diye yazması
Teknik servis elemanı ve şefin isimleri yazıyor belgede . Linkedin den baktım adam Operasyon müdürü olarak firmada çalışıyor
Ya operasyon müdürü ve teknik şefi ne alaka . Adamın teknik servis şefi ve operasyon müdürü olan bir yerin servisine bir tık güvenmem ve sinir olduğum konu bu . iadeyi red etmelerine sinir olmadım sadece bu sözde teknik servise sinir oldum.