🔥Forza Horizon 6 19 Mayıs'ta Çıkıyor!🔥

başta pahalı olur mu çıkışa özel indirim falan olmuyor mu telefonu da değişecem temmuzda çıkmasını bekliyodum erken çıkacakmış (battık)

Bence ilk deneyimleyenlerden biri olma hissiyatı parasına değiyor ama kişiden kişiye değişir. Dünyaya bir kere geliniyor o kadarlık batılmalı ya :D

Şehir olacak ise var.
Olmayacak ise yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC olanı 449₺.
Oyun 3k falan olursa bir tık mantıklı hala. Ben oturup devamlı forza oynamıyorum.
PC için böyle oyunlara orijinal sahip olma işini bırakalı baya oldu o ihtimali hiç düşünmedim o yüzden 😅

En son PC ye Gamepass aldığımda 3 aylık 6TL diyorlardı, o da baya zam yemiş yine de.

Bence FH 5 fena değil en azından 20 saat felan oynadım şuanlık tüm eklentilerde var rahat 50-60 saat bence götürebilir gibi. FH 6 'da biraz daha şehir içine önem verseler o sıkıcı büyük haritadan daha iyi olur bence.

Umarım premium sahip olanlara indirim yaparlar

beyler ben forza 6yı alcam da hangi paketini almak mantıklı olur en çok oynayacağım oyun bu olacak yaz boyu 1500-2000 saat falan yaparım galiba

grafikleri ve yüksek fps vermesi güzel bence 9070 xt varsa kesin oynanması gereken oyunlardan amd çok avantajlı forzada
Oyunda bir amaç yok hocam her yeri grafik olsa ne olur. Festival havası hiç çekmiyor beni. Online oynasan millet meta araçlarla yarışıyor botlarla oynasan onlar da aşırı kolaylar. Düzgün bir hikaye koysalar şu seriye keşke.

Forza 3,4,5 oynadım. Oynadıklarım arasında en iyisi bariz Forza Horizon 4.

FH4'ün sadece kış mevsimi bile FH5'i pataklar bence. Hele ki Fortune Island Needle Climb drift bölgesi...

Oyunda bir amaç yok hocam her yeri grafik olsa ne olur. Festival havası hiç çekmiyor beni. Online oynasan millet meta araçlarla yarışıyor botlarla oynasan onlar da aşırı kolaylar. Düzgün bir hikaye koysalar şu seriye keşke.
botlar kolay mı sen zorluğu yükselt bak nasıl canın çıkıyor

şahsen ben bir topluluk ile meet, cruise falan yapıyorum. onun dışında zaten pek sarmaz, bi yerden sonra sıkar. forzada düzgün bi hikaye olacağını hiç sanmıyorum.

Harbiden öyle hocam ben alıyorum zaten sürekli.
Xbox indirimleri ne zaman?
300₺ olmuş bu mod.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Geri