ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,819
4 ultimate editionHot Wheels dlc sini öneririm hocam acayip güzel bir dlc çok güzel normal oyundan bile daha iyidir.
4 ultimate editionHot Wheels dlc sini öneririm hocam acayip güzel bir dlc çok güzel normal oyundan bile daha iyidir.
Aşırı güzel hocam hele de o PG27UCDM ile oynamak bir başka oluyor renkler vs acayip oyunun içine almıştı beni.Harbiden güzel mi ya? Zamanında 100₺ verip alamadım cidden sjsjsjsjsjs. Çok merak ediyordum.
Bence forza 5 hot wheels şuanda hepsinden daha iyi.4 ultimate edition
la her taraf çöl ev görünce seviniyorumNe kadar olur fiyat tahmini var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 iyiydi aslında hocam yani bana göre 80 saati rahat oynattırır sonrası sıkar düşünüyorum FH5 için.
Gamepass de bitiyor şimdi alsak mi bilemedim sjsjsjsjsjsjs.Aşırı güzel hocam hele de o PG27UCDM ile oynamak bir başka oluyor renkler vs acayip oyunun içine almıştı beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence forza 5 hot wheels şuanda hepsinden daha iyi.
Gamepass aylık 800TL ne ya oyunu satın almak daha ucuz olmuş artık
Alın hocam paranız varsa yapıştırınGamepass de bitiyor şimdi alsak mi bilemedim sjsjsjsjsjsjs.
Harbiden öyle hocam ben alıyorum zaten sürekli.Gamepass aylık 800TL ne ya oyunu satın almak daha ucuz olmuş artık![]()
grafikleri ve yüksek fps vermesi güzel bence 9070 xt varsa kesin oynanması gereken oyunlardan amd çok avantajlı forzadaBu oyuna heyecanlanan var mı gerçekten ya. 3 den beri döndür dolaş aynı saçma oyun. Oyun kendine çekmek için hiç motive etmiyor bence. Bir de bir tane araba açacağım diye etkinlik kovalamak vs. çok bayıyor.
beyler ben forza 6yı alcam da hangi paketini almak mantıklı olur en çok oynayacağım oyun bu olacak yaz boyu 1500-2000 saat falan yaparım galiba
Şehir olacak ise var.Bu oyuna heyecanlanan var mı gerçekten ya. 3 den beri döndür dolaş aynı saçma oyun. Oyun kendine çekmek için hiç motive etmiyor bence. Bir de bir tane araba açacağım diye etkinlik kovalamak vs. çok bayıyor.
PC olanı 449₺.Gamepass aylık 800TL ne ya oyunu satın almak daha ucuz olmuş artık
Oyun PS5 için de gelir bu arada çok arayı açmazlar ama çıktığı gibi oynama imkanı verilmez az bekletirler.
başta pahalı olur mu çıkışa özel indirim falan olmuyor mu telefonu da değişecem temmuzda çıkmasını bekliyodum erken çıkacakmış (battık)FH4'te 4900, FH5'te 1900 saati olan biri olarak direkt full paketi çak geç hocam, başta almazsan sonradan kesin canın çekiyor ve alıyorsun zatenen baştan tadını çıkarmak lazım