🔥Forza Horizon 6 19 Mayıs'ta Çıkıyor!🔥

Ne kadar olur fiyat tahmini var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 iyiydi aslında hocam yani bana göre 80 saati rahat oynattırır sonrası sıkar düşünüyorum FH5 için.
la her taraf çöl ev görünce seviniyorum 😅

4 daha eskimeden adamlar 6 ya geçiyor

Aşırı güzel hocam hele de o PG27UCDM ile oynamak bir başka oluyor renkler vs acayip oyunun içine almıştı beni.

Bence forza 5 hot wheels şuanda hepsinden daha iyi.
Gamepass de bitiyor şimdi alsak mi bilemedim sjsjsjsjsjsjs.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Bu oyuna heyecanlanan var mı gerçekten ya. 3 den beri döndür dolaş aynı saçma oyun. Oyun kendine çekmek için hiç motive etmiyor bence. Bir de bir tane araba açacağım diye etkinlik kovalamak vs. çok bayıyor.

beyler ben forza 6yı alcam da hangi paketini almak mantıklı olur en çok oynayacağım oyun bu olacak yaz boyu 1500-2000 saat falan yaparım galiba

Bu oyuna heyecanlanan var mı gerçekten ya. 3 den beri döndür dolaş aynı saçma oyun. Oyun kendine çekmek için hiç motive etmiyor bence. Bir de bir tane araba açacağım diye etkinlik kovalamak vs. çok bayıyor.
grafikleri ve yüksek fps vermesi güzel bence 9070 xt varsa kesin oynanması gereken oyunlardan amd çok avantajlı forzada

beyler ben forza 6yı alcam da hangi paketini almak mantıklı olur en çok oynayacağım oyun bu olacak yaz boyu 1500-2000 saat falan yaparım galiba

FH4'te 4900, FH5'te 1900 saati olan biri olarak direkt full paketi çak geç hocam, başta almazsan sonradan kesin canın çekiyor ve alıyorsun zaten :D en baştan tadını çıkarmak lazım

Şehir olacak ise var.
Olmayacak ise yok.

Gamepass aylık 800TL ne ya oyunu satın almak daha ucuz olmuş artık 😀

Oyun PS5 için de gelir bu arada çok arayı açmazlar ama çıktığı gibi oynama imkanı verilmez az bekletirler.
PC olanı 449₺.
Oyun 3k falan olursa bir tık mantıklı hala. Ben oturup devamlı forza oynamıyorum.

FH4'te 4900, FH5'te 1900 saati olan biri olarak direkt full paketi çak geç hocam, başta almazsan sonradan kesin canın çekiyor ve alıyorsun zaten :D en baştan tadını çıkarmak lazım
başta pahalı olur mu çıkışa özel indirim falan olmuyor mu telefonu da değişecem temmuzda çıkmasını bekliyodum erken çıkacakmış (battık)

Geri