maalesef taksit bende görünmüyor tekrar kontrol ettin mi ?@Perfectshot06 Benim monitoru iade edip bunu alsam mııı?
Asus XG27AQDPG vardı bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış hatırlamıyorsam 26k civarıydı ama taksit yoktu o zaman. itopyada axes 5 taksit var şu an.
şimdi gözüktü bendede tamamdır teşekkürler.axes de gözüküyor ince de düşürmüş paraf kartın varsa 3 taksit 29k ya
Tandemin matı da iyi değil miydi yaAma bu mat ekranmış![]()
Gigabyte da hafif mat kaplama kullanılıyor. QD-Oled ve Woled tercihe kalmıs bir durum. Ama woled de bazı sorunlar var, ona göre alınmalı.
benim kullandığım Asus XG27AQDPG deneyimleme şansınız oldu mu?Gigabyte da hafif mat kaplama kullanılıyor. QD-Oled ve Woled tercihe kalmıs bir durum. Ama woled de bazı sorunlar var, ona göre alınmalı.
Rehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
PG27UCWM dönüm noktası olur İnşAllahGigabyte da hafif mat kaplama kullanılıyor. QD-Oled ve Woled tercihe kalmıs bir durum. Ama woled de bazı sorunlar var, ona göre alınmalı.
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
Hayır ama 300nit parlaklığa sahip glossy kaplamalı güzel bir model.benim kullandığım Asus XG27AQDPG deneyimleme şansınız oldu mu?
Çıkınca göreceğiz.PG27UCWM dönüm noktası olur İnşAllah![]()
Bu gigabyte mo28q veya asusun aqwmd modelini almayı düşünüyordum 4. Nesil olduğu için. Woled sıkıntılıysa başka model mi bakıyım sende qd oled olarak ?Gigabyte da hafif mat kaplama kullanılıyor. QD-Oled ve Woled tercihe kalmıs bir durum. Ama woled de bazı sorunlar var, ona göre alınmalı.
ürünün ömrü konusunda endişeliyim şahsen garantisi 11. ay da başlamış 2025 de. ben amazon depodan yeni aldım. qdoled'ler yapısı gereği wdoledlere göre daha dayanıksız yanlışım varsa düzeltin lütfen. 32k gibi güzel bir fiyata aldım ama fiyatı çok uygundu. Ne yapsam bilemedim. iade edip gigabyte mı alsam diyorum?Hayır ama 300nit parlaklığa sahip glossy kaplamalı güzel bir model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkınca göreceğiz.
Kağıtüstünde evet daha dayanıklı ancak pratikte öyle değil. Benim gördüğüm Woled de daha fazla yanma vakası olduğu yönünde. Ama yeterli bir test imkanı yok. Rtings bunun için test yapıyor, ileride biraz fikir oluşturur.ürünün ömrü konusunda endişeliyim şahsen garantisi 11. ay da başlamış 2025 de. ben amazon depodan yeni aldım. qdoled'ler yapısı gereği wdoledlere göre daha dayanıksız yanlışım varsa düzeltin lütfen. 32k gibi güzel bir fiyata aldım ama fiyatı çok uygundu. Ne yapsam bilemedim. iade edip gigabyte mı alsam diyorum?
20k ya msi mag 321up mu? nasıl oldu o?Bununla birlikte 20k ya msi mag 321up aldım. Onunla devam edeceğim. Aslında gigabyte çok güzel ama 32 inç aklım kaldığından maalesef iade edeceğim.