🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-16 190653.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-16 190653.webp
    91.7 KB · Hit: 31
Tandemin matı da iyi değil miydi ya
Bu konuda yetkili birine bagliyorum bizi.
@Tayfunns
Gigabyte da hafif mat kaplama kullanılıyor. QD-Oled ve Woled tercihe kalmıs bir durum. Ama woled de bazı sorunlar var, ona göre alınmalı.

Gigabyte da hafif mat kaplama kullanılıyor. QD-Oled ve Woled tercihe kalmıs bir durum. Ama woled de bazı sorunlar var, ona göre alınmalı.
benim kullandığım Asus XG27AQDPG deneyimleme şansınız oldu mu?

Son düzenleme:
PG27UCWM dönüm noktası olur İnşAllah :(

Bu gigabyte mo28q veya asusun aqwmd modelini almayı düşünüyordum 4. Nesil olduğu için. Woled sıkıntılıysa başka model mi bakıyım sende qd oled olarak ?

Hayır ama 300nit parlaklığa sahip glossy kaplamalı güzel bir model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkınca göreceğiz.
ürünün ömrü konusunda endişeliyim şahsen garantisi 11. ay da başlamış 2025 de. ben amazon depodan yeni aldım. qdoled'ler yapısı gereği wdoledlere göre daha dayanıksız yanlışım varsa düzeltin lütfen. 32k gibi güzel bir fiyata aldım ama fiyatı çok uygundu. Ne yapsam bilemedim. iade edip gigabyte mı alsam diyorum?

ürünün ömrü konusunda endişeliyim şahsen garantisi 11. ay da başlamış 2025 de. ben amazon depodan yeni aldım. qdoled'ler yapısı gereği wdoledlere göre daha dayanıksız yanlışım varsa düzeltin lütfen. 32k gibi güzel bir fiyata aldım ama fiyatı çok uygundu. Ne yapsam bilemedim. iade edip gigabyte mı alsam diyorum?
Kağıtüstünde evet daha dayanıklı ancak pratikte öyle değil. Benim gördüğüm Woled de daha fazla yanma vakası olduğu yönünde. Ama yeterli bir test imkanı yok. Rtings bunun için test yapıyor, ileride biraz fikir oluşturur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,012
Üyeler
187,917
Son üye
babapars
Geri