🔥İndirim XİAOMİ 15 T PRO 512gb 38.485tl

nugeman

80+
Reaksiyon skoru
18
1768947320083.webp

AKCE1200 Koduyla 38.485 tl ye geliyo. F/p telefon.
GRİ

İthalatçı garantili alınmaz, Ptt avm den hiç alınmaz.

İthalatçı garantili yerine YD alıp server kaydı yaptırın, en azından daha ucuza gelir.

Onu nerden alıcaz kral ya güvenilmiyor çoğuna.
Şahsen kendimce güvenilir birini buldum, ondan alıyorum lazım olunca. Çevremde isteyen olunca arıyorum kargoluyor. Güvenilir birini bulursanız özellikle server kaydı açık cihazlarda boşuna TR'den alıp servet dökmeyin derim şahsen🙏🏻

Şahsen kendimce güvenilir birini buldum, ondan alıyorum lazım olunca. Çevremde isteyen olunca arıyorum kargoluyor. Güvenilir birini bulursanız özellikle server kaydı açık cihazlarda boşuna TR'den alıp servet dökmeyin derim şahsen🙏🏻
Şuanlık server kayıtları açık degil diyorlardı açıldımı bilgin varmı?

Hali hazırda Mİ 15T kullanıyorum server kayıt açık ve 1700tl kayıt ücreti var cihazla beraber 18500-19000 civarına geliyor YD kaldı ki garantili alıp bu parayı vermektense YD alırım 10 senedir YD cihaz kullanıyorum mis gibi 1 hükümete 1 kendime almak yerine 1 kendime + 1 pc parçası alıyorum kafam rahat

arkadaşlar anlamadığım için soruyorum bu server kayıtlı cihazlara banka uygulamaları vs... kurulabiliyor mu ve güvenli mi , bu server kayıtta başka bir telefonun imei nosu mu ekleniyor ileride uygulamaların güncellemesinde sorun olur mu ve en önemlisi server kaydı yapan kişiler telefona uzaktan erişim casus yazılım vs... yapabilir mi ?

eskiden imei atılıyordu çin malı telefonlara , eski telefonu götürüyorduk kopyalayıp veriyorlardı üç otuz paraya , şimdi herkes server kayıtlı cihaz kullanıyor ama çok sağlıklı bilgiye ulaşamadım bu konuda sizin görüşünüz nedir ? 10-15 bin lira tasarruf edelim derken patlamayalım :)

arkadaşlar anlamadığım için soruyorum bu server kayıtlı cihazlara banka uygulamaları vs... kurulabiliyor mu ve güvenli mi , bu server kayıtta başka bir telefonun imei nosu mu ekleniyor ileride uygulamaların güncellemesinde sorun olur mu ve en önemlisi server kaydı yapan kişiler telefona uzaktan erişim casus yazılım vs... yapabilir mi ?

eskiden imei atılıyordu çin malı telefonlara , eski telefonu götürüyorduk kopyalayıp veriyorlardı üç otuz paraya , şimdi herkes server kayıtlı cihaz kullanıyor ama çok sağlıklı bilgiye ulaşamadım bu konuda sizin görüşünüz nedir ? 10-15 bin lira tasarruf edelim derken patlamayalım :)
uygulamalarda sorun olmaz casus yazılım atmazlar genelde banka uygulamaları için kaydı attırdığınız adama söyleyin o yapar o yapmaz ise magisk te zygsk var ayarlarda yanlış değilsem onunla gizleyebiliyorsunuz rootu gemini ya sorsanız anlatır size

Telefonu 2 ay önce 2 tane server kayitli aldım. Tanesi 27K, hiçbir sorun yaşamadim. Sahibinden ilanlarda bu fiyat aralığında mağazalar var. Oturduğunuz yerin yakınlarına bakın. Mağazanin Google haritalar kısmından yorumlarını inceleyin. Güvenirliğini teyit edin.
Ben arkadaşımın aracılığıyla buldum. Yorumları da iyidi. Telefondan çok memnunum. Piyasa da 50K, Ben yarı fiyatına almış oldum.

Hali hazırda Mİ 15T kullanıyorum server kayıt açık ve 1700tl kayıt ücreti var cihazla beraber 18500-19000 civarına geliyor YD kaldı ki garantili alıp bu parayı vermektense YD alırım 10 senedir YD cihaz kullanıyorum mis gibi 1 hükümete 1 kendime almak yerine 1 kendime + 1 pc parçası alıyorum kafam rahat
Kayıt nereden yapılıyor?
var kanka hazır site var bızım arkadas aldı gecen ıstersen atayım lınk
olur hocam.

server kaydı meselesini bilen yardımcı olabilir mi? sahibindende bakınca kayıtlı yazmıyor cihazların çoğunda. alıp sonradan mı kaydettiriyoruz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri