AKCE1200 Koduyla 38.485 tl ye geliyo. F/p telefon.
GRİ
Onu nerden alıcaz kral ya güvenilmiyor çoğuna.İthalatçı garantili yerine YD alıp server kaydı yaptırın, en azından daha ucuza gelir.
Şahsen kendimce güvenilir birini buldum, ondan alıyorum lazım olunca. Çevremde isteyen olunca arıyorum kargoluyor. Güvenilir birini bulursanız özellikle server kaydı açık cihazlarda boşuna TR'den alıp servet dökmeyin derim şahsenOnu nerden alıcaz kral ya güvenilmiyor çoğuna.
Şuanlık server kayıtları açık degil diyorlardı açıldımı bilgin varmı?Şahsen kendimce güvenilir birini buldum, ondan alıyorum lazım olunca. Çevremde isteyen olunca arıyorum kargoluyor. Güvenilir birini bulursanız özellikle server kaydı açık cihazlarda boşuna TR'den alıp servet dökmeyin derim şahsen![]()
snapdragon işlemcili modellere kapalı buna acık meselaŞuanlık server kayıtları açık degil diyorlardı açıldımı bilgin varmı?
var kanka hazır site var bızım arkadas aldı gecen ıstersen atayım lınkOnu nerden alıcaz kral ya güvenilmiyor çoğuna.
uygulamalarda sorun olmaz casus yazılım atmazlar genelde banka uygulamaları için kaydı attırdığınız adama söyleyin o yapar o yapmaz ise magisk te zygsk var ayarlarda yanlış değilsem onunla gizleyebiliyorsunuz rootu gemini ya sorsanız anlatır sizearkadaşlar anlamadığım için soruyorum bu server kayıtlı cihazlara banka uygulamaları vs... kurulabiliyor mu ve güvenli mi , bu server kayıtta başka bir telefonun imei nosu mu ekleniyor ileride uygulamaların güncellemesinde sorun olur mu ve en önemlisi server kaydı yapan kişiler telefona uzaktan erişim casus yazılım vs... yapabilir mi ?
eskiden imei atılıyordu çin malı telefonlara , eski telefonu götürüyorduk kopyalayıp veriyorlardı üç otuz paraya , şimdi herkes server kayıtlı cihaz kullanıyor ama çok sağlıklı bilgiye ulaşamadım bu konuda sizin görüşünüz nedir ? 10-15 bin lira tasarruf edelim derken patlamayalım![]()
Kayıt nereden yapılıyor?Hali hazırda Mİ 15T kullanıyorum server kayıt açık ve 1700tl kayıt ücreti var cihazla beraber 18500-19000 civarına geliyor YD kaldı ki garantili alıp bu parayı vermektense YD alırım 10 senedir YD cihaz kullanıyorum mis gibi 1 hükümete 1 kendime almak yerine 1 kendime + 1 pc parçası alıyorum kafam rahat
olur hocam.var kanka hazır site var bızım arkadas aldı gecen ıstersen atayım lınk