🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

CptnAktaş

80+ Silver
Reaksiyon skoru
984
Tekrardan stoklara gelmiş.
Beyaz-Mavi

Beyaz

Pembe

Barracuda X mi bu mu

Not: Barracuda X şuan var (4 senedir) bu derseniz satıp alacağım yani razerin padler kulağımı acıtıyor ya ona yeni pad alacağım ya da bunu

Son düzenleme:
nasıldır? kullanan var mı

Barracuda X mi bu mu

Not: Barracuda X şuan var (4 senedir) bu derseniz satıp alacağım yani
fason üretim ürüne kıyasla 4 yıldır kullandığım marka kulaklığı ben tercih ederim şahsen bu kulaklığın tipinin çok benzerini başka marka da satıyor wraith miydi neydi çine ürettiriyolar yani

fason üretim ürüne kıyasla 4 yıldır kullandığım marka kulaklığı ben tercih ederim şahsen bu kulaklığın tipinin çok benzerini başka marka da satıyor wraith miydi neydi çine ürettiriyolar yani
O markalar da Çin'de üretim yapıyor haberin olsun.

Başlığa ürün tipi yani kulaklık diye eklenmeli. Ne olduğunu hiç bilmeyenler olarak illa tıklamak durumunda kalıyoruz.

bende idefix 300 tl indirim kodu var satarım uyguna

mesele çine üretilmesi değil cümleye fason üretim diye başladım buna ragmen mi anlamadın dostum
Emin ol o markalar da fason ürettiriyor sırf markası var, MSİ marka dersin ama çoğu Çin markası daha uyguna daha kaliteli ürünler satar, mesela kasam MSİ velox 100r ama sac kalınlığı vs konularında baya dandik Çin malı dersin logo olmasa, bu algıyı aş kardeşim büyük ihtimal yaşın küçük deneyim edememiş olabilirsin bu markaların ürünlerini o yüzden savunmaya geçmen normal, anlaman muhtemel ileride.

Barracuda X mi bu mu

Not: Barracuda X şuan var (4 senedir) bu derseniz satıp alacağım yani razerin padler kulağımı acıtıyor ya ona yeni pad alacağım ya da bunu
Kesinlikle mchose. bende razer barracuda var onu bunun şarjı bitince kullanıyorum. ki haftada 1 falan takıyorum kalkınca pcden bitmiyo şarjı.

Geri