Yardım T10x ötv muafiyetiyle beraber kredi kullanabilir miyim?

xthepatates

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
410
örneğin 2.6 milyon olan araç ötv muafiyetiyle 1.4 milyona geliyor diyelim. Toggun yapmış olduğu %0 faiz 600 bin tl krediyi 1.4 milyon tl üzerinden kullanabiliyor muyum yoksa kredi de doğru oranda azalıyor mu?

örneğin 2.6 milyon olan araç ötv muafiyetiyle 1.4 milyona geliyor diyelim. Toggun yapmış olduğu %0 faiz 600 bin tl krediyi 1.4 milyon tl üzerinden kullanabiliyor muyum yoksa kredi de doğru oranda azalıyor mu?
Büyük ihtimalle kullanılır kendilerine sor ama Toggun ÖTV si %25 yani fiyat çok düşmez onu diyim.

ÖTV muafiyetini içten yanmalı ve hybridlerde kullanın. Elektriklide kendinizi 10 yıl satamamaya bağlayacaksınız ve çok indirim olmayacak

Ötv muafiyeti mi var ki. Krediyi banka veriyor. Bankalar araç değerinin %75inden fazla kredi vermez hiçbir zaman. Dolayısıyla araç 1.4 olunca da kredi miktarı da düşer ona göre.

Hocam düzgün 1 tane bile içten yanmalı kalmadı ki alınacak
corolla var megane var. isteklerinizi karşılıyor mu bilmiyorum ama 10 yıl elektrikli arabaya bağlı kalmaktan iyidir. Elektriklilerin ne hal olacağı belli bile değil.

corolla var megane var. isteklerinizi karşılıyor mu bilmiyorum ama 10 yıl elektrikli arabaya bağlı kalmaktan iyidir. Elektriklilerin ne hal olacağı belli bile değil.
Hocam çok sevdiğim araçlar değiller

Ötv muafiyeti mi var ? Bilgisi olan cevaplayabilir mi ?
Engelli yakını indirimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olabilir sevmeyebilirsiniz. Zaten çok mükemmel araçlarda değiller ama dediğim gibi 10 yıl elektrikliye bağlı kalmaktan iyidir. yinede sizin tercihiniz.
Birde şahinim var şuanda onu tutayım mı satayım mı sizce, hurda teşvikini beklemeye değer mi

Engelli yakını indirimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde şahinim var şuanda onu tutayım mı satayım mı sizce, hurda teşvikini beklemeye değer mi
yani satsanız elinize geçen para ne kadar olur bilemiyorum. eğer değecekse satmayı düşünebilirsiniz. yada maddi gücünüz yetiyorsa satmayın 2. bir arabanız olmuş olur.

Geri