❌İndirim Bitti! Biostar B650MP-E Pro AM5 Anakart 4.029 TL

4.5a düsen bu muydu bu daha güzel mosfetler 4 ram slotu 2 m2 ...
PCIe 5.0
2 tane gen 5 m2 yuvasi
15 faz
Vram mosfet pasif sogutma
Argb ve pwm girisileri de dolu dolu.

Baya güzel bir kart fiyatına göre. Onboard type c ve ekstra bir soket daha vark kartta falan.

PCIe 5.0
2 tane gen 5 m2 yuvasi
15 faz
Vram mosfet pasif sogutma
Argb ve pwm girisileri de dolu dolu.

Baya güzel bir kart fiyatına göre. Onboard type c ve ekstra bir soket daha vark kartta falan.
takibimdeydi de bunun wifi olanıymıs o daha pahalıydı bunu takibe alayım ty

Ram fiyatlari dusene kadar am6 soket cikar ona geceriz direk

Bir kaç gün önce ikinci el 4K'ya 7500F almıştım, anakart bakıyordum f/p, çok iyi denk geldi, aldım 1 tane, paylaşım için teşekkkür.

Son düzenleme:
9800x3d ile beraber sıkıntısız kullandım sıcaklık dereceleri gayet normaldi kasamda asus a21 plus tu, anakartı öneririm.

Bu anakart geçen yıl 3399tl ye aldım. Başta sorunsuz kullanıyordum daha sonra pc yi kapatınca tetik almamaya başladı sorun power olduğunu düşünüp çok kaliteli power aldım aynı sorunlar devam etti üstüne kendi kendine sistemin kapanması durumları eklendi. Anakartı servise yolladım değişim veya iade çıktı. İade edip B850 çipsetli bir anakart aldım sorunların tamamı ortadan kalktı. Bana denk gelen sorunlu olabilir ama bir daha biostar alacağımı sanmıyorum. Bios arayüzü olsun Açılış hızı olsun rakiplerine göre kötü. Bios güncellemesini düzenli vermesi ve ürününün arkasında durması da artı yanı.

biostar o kadar çok sorunlar yaşadım hep arza hep arza.
maxsun bile alırım bundan iyidir eski çektirdikleri yüzünden aklıma gelenler :D

Ben iptal ettim ya ddr4 toplayacağım artık ram fiyatları da bu seviyedeken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,068
Üyeler
188,031
Son üye
dexys
Geri