CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.

Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .
videonun devamını yükleyeceğim

Sorunun kaynağı nedir?
Usta senin sistem meyve suyu olmuş gibi

hocam komşulardan biri bağlanmıştır bt ise nerden olacak başka. bt modunu kapatmayı deneyin varsa tabi öyle bi ayarı
BT var fakat şifreli , daha önce forumda belirttiğim gibi binamda bağlanacak kişi yok yada başkası bağlansın dicem ben 7. katta oturuyorum etrafımdaki binalar hem benden alçak hem benden uzak hopörlerin bağlantı halkasının içinde bile değiller

Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.

Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .

Sorunun kaynağı nedir?
SFLKMNSDKGJNDFSGDSFKNGIDFHJSBGN CİNLER GİRMİŞ PC YE KANKİ

überküloz'un " Türkiye arkadaşın olsa " videosu aklıma geldi şimdi durduk yerde 😂

Şaka bir yana o bilgisayar kasasının üzerindeki şey Soundbar herhalde. Onun bilgisayardan çıkarın bakalım olacak mı yine?

überküloz'un " Türkiye arkadaşın olsa " videosu aklıma geldi şimdi durduk yerde 😂

Şaka bir yana o bilgisayar kasasının üzerindeki şey Soundbar herhalde. Onun bilgisayardan çıkarın bakalım olacak mı yine?
değişik olan şey evet soundbar fakat BT üzerinden bir bağlantı olması imkansız sebebi şifreli bir BT si mevcut ve sadece ben biliyorum. Sorunuza gelince evet soundbarın gücünü kesince gidiyor ses fakat geri güç verince tekrardan ses devam ediyor. BT bir bağlantı olsa gücü kestiğim gibi bağlantıyıda keser ve bağlantının tekrar sağlanması gerekir ama bu gücü verdiğim gibi devam ediyor.

Hoparlör bluetoothsa biri bağlanıyor olabilir
BT var fakat şifreli , daha önce forumda belirttiğim gibi binamda bağlanacak kişi yok yada başkası bağlansın dicem ben 7. katta oturuyorum etrafımdaki binalar hem benden alçak hem benden uzak hopörlerin bağlantı halkasının içinde bile değiller

Kulaklıkla da aynı sorun mevcut mu peki?

Kulaklıkla da aynı sorun mevcut mu peki?
Onu hiç denemedim . Fakat şunu farkettim hopörler ilk güç verildiğinde açılma sesi veriyor kendi sesi bu . bilgisayar kapalı iken birden sesler gelmeden önce ilk hopörlere güç geliyor ve açılma sesi ardından sesler geliyor. Bu bahsettiğim açılma sesi ile BT bağlantı sesi ile kıyaslamayın çünkü BT bağlantısı olduğunda farklı bir ses tonu ve BT bağlantısı sağlandı sesi geliyor. Bu gece bir test videosu yapacağım onu tekrardan paylaşacağım .

Biosdan "ErP ready" ayarını S4 + S5 yaparsan bilgisayar kapalıyken tüm gücü keseceği için usb bağlı cihazlardan düzelir.

Sorunun kaynağı nedir?
SPDFMFSMDPFPSDMFDMFDMSFDMPMSDFMFDSSPDFM

test etmen gereken 2 şey var bu ses bilgisayardan bağımsız mı yani başka cihazlara takılıykende geliyor mu gelmiyorsa forumdakilerin tahmin ettiği bt veya anten gibi çalışma sorunu değil (ki bence değil) bir de sesler gelirken kulaklık takıp ondanda geliyor mu test etmen

eğer kulaklıklada ses gelmeye devam ediyor ve hoparlöründe başka cihazda aynı sesleri vermiyorsa sorunun cs2ye veya bilgisayara bağlı bir şey olduğunu düşünüyorum buradada ya konuyu global cs paylaşım hesaplarına vs atarak ünlü olabilirsin :D yada konuyu unutup cs sil yükle veya pcye format işini düşünebilirsin

testlerin sonucunu bekliyorum :d adios

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,492
Üyeler
188,117
Son üye
Semerci22
Geri