Layhton
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 156
Usta senin sistem meyve suyu olmuş gibiCs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.
Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .
videonun devamını yükleyeceğim
Sorunun kaynağı nedir?