Zenginler tam tersine iPhone yerine yine 100K verip farklı cihazlara şans verebiliyorlar Z Fold serisi gibi. iPhone alanlar genelde orta halli kişiler oluyor hem çok iyi telefon isteyip hem de yüksek satış değeri uzun süre sorunsuz kullanım gibi şeyleri dikkate alanlar oluyor. Çok parası olmayan ama güzel bir telefon kullanmak isteyen aklı başında herkes iPhone alır bence.%99'u gösteriş meraklısı %1'i zengin zaten en pahalısını alıp geçiyor. Bu dediklerim türkiye için geçerli ben aklı çalışan bir insanın bir telefona 100k vereceğini düşünmüyorum zengin değilse tabii.
İnsanların fikir belirtmesinden de mi rahatsız oluyorsunuz artıkmesela konuşmayıp konuyu terk edebilirisin
Zaten ben Türkiye için konuşuyorum yurt dışında iphone telefonlar samsung telefonlardan daha ucuzdu sanırım , aylık geliri iyi olmayan bir insanın Türkiye de apple ürünü kullanması pek akıl karı değil.Zenginler tam tersine iPhone yerine yine 100K verip farklı cihazlara şans verebiliyorlar Z Fold serisi gibi. iPhone alanlar genelde orta halli kişiler oluyor hem çok iyi telefon isteyip hem de yüksek satış değeri uzun süre sorunsuz kullanım gibi şeyleri dikkate alanlar oluyor. Çok parası olmayan ama güzel bir telefon kullanmak isteyen aklı başında herkes iPhone alır bence.
Çok parası olmayandan kastım asgari ücretli falan değil bu arada.
MUHAMMED pardonsdjhafjd muhammet değilmiydi adı
neden (!) koydun ki dogrulari soylemissiniphone 11 bile s25 ultradan daha iyi ios 26 ile füze gibi hızlı acayip iyi
one ui 8 ve 8.5 işine baksın ios 26 tokatlar (!)
Hocam zihinsel engelin mi var ? Senin o kullandığın telefonun ekranı samsungun haberin olsunHâlâ Android kullanan var mı ki ciddi ciddi. Yıl olmuş 2026
Kanka 11 den S25 Fe ye geçtim S25 tabikide daha iyi arada 6 yıl var abartı olmuşneden (!) koydun ki dogrulari soylemissin![]()
O arkadaşın özel biri muhtemelen s25 plus alacak insanlara dahi kendisi kullanıyor diye 16e(nayi) öneriyorHocam zihinsel engelin mi var ? Senin o kullandığın telefonun ekranı samsungun haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka 11 den S25 Fe ye geçtim S25 tabikide daha iyi arada 6 yıl var abartı olmuş
7 yıl update alsa bile android ne kadar stabil olabilirki
şu adamın söylediklleri bana çok saçma geliyor mantıksızAllahım konuya bak daralıyorum okudukça yazık size elinizdeki o cihazlardan daha pahalı samsung global fiyatlarda ssd ram ekranı samsungdan alıyorgüncelleme ise baya işe yaradı kral
O arkadaşın özel biri muhtemelen s25 plus alacak insanlara dahi kendisi kullanıyor diye 16e(nayi) öneriyor
yanlış anlaşılmayayım samsung övüyor yada + özelliklerini söylediği için sevmemezlik değil direk itici geliyorşu adamın söylediklleri bana çok saçma geliyor mantıksız
kral bi argüman sunki tartışakım saçma ne geldi tam olarak herşeyi attım birde bu banner ne allah için asudvbıasnodmla para falan mı veriyorlar sana savun diye olum baban tim cook muşu adamın söylediklleri bana çok saçma geliyor mantıksız
o telefon one uı 8.5 ta alacak dahaBence samsung son3-4 yılda güncelleme işini iyice oturttu.Normalde çogu modele 2 Yil android 4 Yil Güvenlik veriyordu A serisine. Bende A73 Var 2022 Martta Android 12 ile gelmişti. Bu sene Android 16 yıda aldı bence basarili gayet + One UI 8 de aldı