Rampage zenith pro 4k alınır mı?

umutayvaz

80+
Reaksiyon skoru
39
Bütçe 2000 bu mouse da vatanda 2000 e düşmüş alınır mı daha iyi modeller varmı

Bence Rampage alınmaz.

Bir ara kullandım kaliteliydi bir sıkıntı çıkarmadı farklı fareye geçtiğimden sattım. Üzmez sadece uygulama dandik ama her ayarı yapabiliyorsun.

2 ye güzel mouse dareu a950 nin aynısı

Rampage veya Ulugames gibi markalar genelde kopya yapıp uygun fiyata satıyor. Mesela Trendyol'da değiştirilebilir kapaklı Rampage mouse var Glorius görünümlü. Ulugames de Attack Shark'ın şarj standlı olan modelini kopyalayıp satıyor. Üstüne de ekran eklemiş.

Son düzenleme:
Özelliklerine göre fiyatı iyi de, fason üretim ile Çinli firmaların kendi markaları arasındaki üretim kalitesi nasıldır bilmiyorum. Rampage fason üretim, yıllardır bu sektörden ekmek yer, ama Wraith gibi bile atılımlar yapmadılar.

@ismim yok Ona kopya denmiyor fason üretim deniyor. Bunu sen de yapabilirsin, atıyorum bir firmaya bu üründen 100.000 tane alacağım dersen marka basıp yolluyorlar. Bu arada fason üretim çok da kötü olmuyor, ama işte burada ürettiren firmanın ne kadar para yaktığı önemli. İçerik güzel olsa da dış taraf veya bunu ürettirdiği firma falan bütçeye göre kötü üretiyorsa, kronik sorunlu olma ihtimali var.

Zaten Rampage, Gamepower, Frisby gibi markaların kötü anılma nedenleri, Çinli firmalar daha globale açılmamışken bu getirdikleri ürünlerde bol bol kronik sorun olması. Sonradan bunların yaşanmadığı ürünler getirdiler, ama o dönemlerde de güven kalmayınca yine Logitech, Razer vb. bol bol ürün sattı. Artık Çinliler donanım tarafında iyi olduklarından bu markaların satışı azaldı, tabii dövizin de etkisi var.

Yani içi dolu olmasına rağman insanlar Rampage, Gamepower vb. önerirken bu yüzden çekiniyorlar. Geçmişleri iyi değil ve açıkcası sitelerini modernleştirmek dışında pek de ders almış gibi durmuyorlar. Halen çocuk kitleyi kandıran veya bot basan YT'urlara ürün incelemesi gönderiyor, forumlara danışmayan kullanıcıları yolmaya bakıyorlar. Oradan gelen para ile yerelde bazı ürünleri üretecek tesis, çalışan vb. tahsis etmiyor. Sadece pazarı takip ederek, bir tık da tasarım farklı ürün ürettiriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,166
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri