Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,486
2k varsa kesinlikle 2k kullan görüntü kalitesi çok fark ediyor.2K bir monitöre sahibim. 4K olan paket ile 1080p olan arasında kalite açısından ne kadar fark vardır? 2K monitör ile 4K olan pakedi alsam daha kaliteli olur mu ya da siz hangisini önerirsiniz? Ya da Netflix yerine HBO almak daha mı mantıklı olur?
2K diye bir paket yok hocam. Sadece 4K ve 1080p olarak ayrılmış paketler. 2K monitöre sahibim ama hangisini almam daha mantıklı olur bilmiyorum.2k varsa kesinlikle 2k kullan görüntü kalitesi çok fark ediyor.
4k yı al 1080p yerine 2k izlemek cidden fark ediyor.2K diye bir paket yok hocam. Sadece 4K ve 1080p olarak ayrılmış paketler. 2K monitöre sahibim ama hangisini almam daha mantıklı olur bilmiyorum.
Teşekkürler hocam. 4K pakette 2K olarak seçebiliyor muyuz peki görüntüyü?4k yı al 1080p yerine 2k izlemek cidden fark ediyor.
4k'ya kadar destekliyor yani seçebiliyorsun evet.Teşekkürler hocam. 4K pakette 2K olarak seçebiliyor muyuz peki görüntüyü?
Teşekkürler tekrardan.4k'ya kadar destekliyor yani seçebiliyorsun evet.
Kaliteyi kendisi ayarlıyor ekrana ve internet hızına göre. Yüksek paketlerde daha yüksek kalite seçiliyor.Teşekkürler hocam. 4K pakette 2K olarak seçebiliyor muyuz peki görüntüyü?
720p de alınmaz hocam.Kaliteyi kendisi ayarlıyor ekrana ve internet hızına göre. Yüksek paketlerde daha yüksek kalite seçiliyor.
Bence ya en düşük ya en yüksek paket alınır ortası mantıklı değil.
Sağolun hocam. Şansa bende edge kullanıyorum. Yarın en yüksek paketi alıp bir deneyeceğim kalite farkını. Ona göre değip değmeyeceğine karar vereceğim.Monitörün 2K veya 1080P'de olsa, YT gibi 4K kalitesinde de izleyebiliyorsun diye biliyorum. Burada 4K olayı sisteminin o videoyu çalıştırıp, çalıştırmadığında bitiyor. 4060-5060 gibi giriş seviyesi kartlarda bile 4K video rahatlıkla izlersiniz.
Bu arada bilgisayarda yüksek kaliteyi sadece Edge tarayıcısı ve uygulaması veriyor. Diğer tarayıcılarda 1080P üstüne çıkamıyor.
Netflix'i Windows bilgisayarınızda veya tabletinizde kullanma
Windows bilgisayarınızda veya tabletinizde bulunan Netflix özellikleriyle ilgili bilgi edinin ve bu cihazlarda hesap oluşturmayı ve oturum kapatmayı öğrenin.help.netflix.com
Alıntıyı görüntüle
720P yine iyi ben kullanırken 480P di temel plan720p de alınmaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam. Şansa bende edge kullanıyorum. Yarın en yüksek paketi alıp bir deneyeceğim kalite farkını. Ona göre değip değmeyeceğine karar vereceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı fikri olan ya da ekstra bir şey söyleyecek olan var mı bu konu hakkında?
Benim monitörde 720p berbat duruyor.720P yine iyi ben kullanırken 480P di temel plan![]()