Giriş için iphone x alınır mı?

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,200
İphone 13 almayı düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım bugüne kadar ilk başta denemek için iphone x alıp çift telefon kullanasım var kullanamazsam zaten kardeşime verir x6 pro ile devam ederim eğerki kullanabilirsem 13 alır öyle devam ederim iphone x hala güncel olarak uygulamaları indiriyormu bilmediğimden soruyorum

İphone 13 almayı düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım bugüne kadar ilk başta denemek için iphone x alıp çift telefon kullanasım var kullanamazsam zaten kardeşime verir x6 pro ile devam ederim eğerki kullanabilirsem 13 alır öyle devam ederim iphone x hala güncel olarak uygulamaları indiriyormu bilmediğimden soruyorum
iphone 17 al çok iyi telefon

İphone x başarısız bir model alınmaz. Alınacaksa minimum iphone 13 veya 16e alınmalı.

İphone hiç kullanmadığım için çok fazla yorum yapamam. Ama iphone 13 yerine kesinlikle iphone 16e al. Daha iyi işlemci, daha güncel bir telefon daha iyi bir kamerası var.

Deneme amaçlı alacaksın iphone 11 al. Teknosa outletde 11 bin liraya satılıyordu. O fiyatı hak ediyor mu onu bilmiyorum artık.

Deneme amaçlı alacaksın iphone 11 al. Teknosa outletde 11 bin liraya satılıyordu. O fiyatı hak ediyor mu onu bilmiyorum artık.
Hocam ana telefon olarak kullanmiyacağım zaten şöyle 2.el dandim pil yüzdesi vs pek önemli deil zaten 2 telefon taşımayı düşünmüyorum evde x kullanırım şarjda kullansamda problem değil zaten kullansam büyük ihtimalle şarjdan çıkmaz kamera olarak 13e geçecğim için kamera olarakta problemim yok maksadım arayüz olarak vs gibi şeylerde kullanabilecekmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata da geri satar.

X alma XS veya XS Max al.
Hocam peki 16e alsam 40k ya satış fiyatım ne kadar olur

Deneme amacli ikinci el minimum 11 12 almani oneririm x cok yavas kalir ios 16da kaldi x evet her sey yukleniyor sikintisiz ama denemek icin alicaksan ios 26 destekleyen bir sey alman mantikli olur sonucta gercekten kullanacagin ios cihaz ios 16 17 18 olmayacak %95 ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,734
Üyeler
188,649
Son üye
myca70
Geri