Amazon Depodan 2. El Modem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
60
Herkese merhaba,

Bu modemi Amazon 2. elde yeni gibi kategorisinde satıyor. Kutusu hasarlı veya başka biri kullanıp beğenmemiş. Sıfırı 1960 TL bu 1400 TL, fiyat farkı 560 TL. Sizce bu 2. el modemi almak mantıklı mı ciddi kar sağlıyor fakat modem olduğu için hacklenmekten korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz yarın öbür gün sıkıntı çıkarır mı? Evet ürüne yeni gibi yazmışlar ama bilemiyorum arka planda ne olduğunu. Belki biri aldı modeme bir şeyler yaptı yazılım vs. olarak sonra iade etti ve ürünün başka birine satılmasını bekliyor. Bunu Gemini'ye sordum hard reset ile bir şeyi kalmaz diyor ama güvenemedim size sorayım dedim.

Ürün Linki: TP-Link Archer AX23, AX1800 Çift Bant Wi-Fi 6 Yönlendirici

Herkese merhaba,

Bu modemi Amazon 2. elde yeni gibi kategorisinde satıyor. Kutusu hasarlı veya başka biri kullanıp beğenmemiş. Sıfırı 1960 TL bu 1400 TL, fiyat farkı 560 TL. Sizce bu 2. el modemi almak mantıklı mı ciddi kar sağlıyor fakat modem olduğu için hacklenmekten korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz yarın öbür gün sıkıntı çıkarır mı? Evet ürüne yeni gibi yazmışlar ama bilemiyorum arka planda ne olduğunu. Belki biri aldı modeme bir şeyler yaptı yazılım vs. olarak sonra iade etti ve ürünün başka birine satılmasını bekliyor. Bunu Gemini'ye sordum hard reset ile bir şeyi kalmaz diyor ama güvenemedim size sorayım dedim.

Ürün Linki: TP-Link Archer AX23, AX1800 Çift Bant Wi-Fi 6 Yönlendirici
Hocam hiçbir güvenlik sorunu yaşamazsınız alın video ile açın temiz ise tüm portlar vs. Çalışıyor ise alın geçin 1 ay iade hakkınız var

Çıkarmaz, aldıktan sonra hard reset atıp bağlayın. Almadan önce Openwert gibi bir şey kurulu mu, saf kendi yazılımlı mı diye sorun isterseniz.
Servis sağlayıcılarda kiralık cihazlarda 2. el cihaz veriyorlar kullanıcıya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,588
Üyeler
188,625
Son üye
ali4838
Geri